İnternet sağlayıcı önerisi

Alole

Hectopat
Yer
Uganda
Daha fazla  
Altyapımız Superonline Twitch üzerinden canlı yayın açacağım önerdiğiniz bir sağlayıcı var mıdır?

TurkNet'i kullandım fakat çift fatura gibi şeyler ile uğraştım müşteri hizmeti yoktu bir daha abone olsam böyle sorun yaşar mıyım?

Ben kullanıyorum öyle bir şey yaşamadım fiyatına göre çok iyi hızlar veriyorlar ve müşteri hizmetleri her sorununuzla ilgileniyor benim en beğendiğim müşteri hizmetleri TurkNet'in Türk Telekom gibi sistemlerimizden kontrol ediyoruz bir sorun yok demiyorlar en azından.

Ben kullanıyorum öyle bir şey yaşamadım fiyatına göre çok iyi hızlar veriyorlar ve müşteri hizmetleri her sorununuzla ilgileniyor benim en beğendiğim müşteri hizmetleri TurkNet'in Türk Telekom gibi sistemlerimizden kontrol ediyoruz bir sorun yok demiyorlar en azından.

Tamamdır kafamda TurkNet vardı onu bir deneyeyim teşekkürler.

Altyapımız Superonline Twitch üzerinden canlı yayın açacağım önerdiğiniz bir sağlayıcı var mıdır?
SuperOnline altyapısı üzerinden bir tek Millenicom hizmet veriyor diye biliyorum. Millenicom'un sitesine girerek altyapı sorgulama sisteminden adresinizi sorgularsan ne kadar hız alabileceğini görebilirsin ki Fiber herhalde senin kullandığın hizmet şu anda. Yalnız Millenicom'un yurt dışı çıkışları pek tatmin edici derecede iyi değil, bilemiyorum açıkçası.

Bölgende başka bir sağlayıcının altyapısı mevcut mu veyahut Fiber?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı