İnternet Sağlayıcı Önerisi

Yer
Adana
Daha fazla  
12 aylık TTNET taahhütü önümüzdeki ay bitiyor ve bu leş firmadan kurtulmak istiyorum. Super Online'da aynı şekilde leş olduğu için onu direk olarak eledim. Şuanda TTNET 16 MBPS kullanıyorum fakat maksimum 11-12 MBPS gördüm.

Uydunet'i çok övmüşler fakat Hatay için Uydunet alt yapısı yokmuş...

Oturduğum semtte fiber alt yapısı yok. AKK olmayan, online oyunlarda ping sorunu yaşamayacağım bir sağlayıcı önerirseniz sevinirim. Hız olarak 8 MBPS ve üstü olması kafi.

Son düzenleme:
Neredeyse bütün internet sağlayıcıları TTNET altyapısında maalesef ama kendi tasarruflarını kullanıp daha iyi hizmet veriyorlar. Bizde ultranet 16 mbps inandık TTNET berbat abi.

TtNet ile aynı sorunları yaşayan birisi olarak altyapınıza uygun olarak size TurkNet öneriyorum.
Aynı altyapıya sahip olan bu iki kurum arasındaki fark: TtNet sözde olan 16 Mbp/s hızı 300-600 Kbp/s olarak sunuyorken, TurkNet 12-16 Mbp/s olarak sunuyor. bunun tek nedeni TtNet'in TukNet'ten daha yoğun olması.

Ayrıca TurNet fiyatı daha uygun: 16 Mbp/s, 100 GB AKN 50 TL.

Aslında TTNET'in hızından memnunum fakat 50 GB kota aştıktan sonra hız 3 MBPS'ye düşüyor ve cinnet geçiriyorum. AKK olmayan bir tarifesi var mı TTNET'in? Parası önemli değil.

@er36po Hocam peki AKK olmayan bir tarifesi var mı acaba? Aylık internet kullanımım 500 ile 750 GB arasında değişiyor.

Aslında TTNET'in hızından memnunum fakat 50 GB kota aştıktan sonra hız 3 MBPS'ye düşüyor ve cinnet geçiriyorum. AKK olmayan bir tarifesi var mı TTNET'in? Parası önemli değil.
Aslında benimde sorun o :D. 1.2 MBps indirme hızları görüyorum AKK geçmeden ama 3 Mbps 290 Kbps indirme hızı var.
Hocam n'aptın torrent film mi basıyorsun :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı