İnternet sağlayıcı önerisi

JarvisM

Hectopat
Arkadaşlar bugün Kablonet ile olan sözleşmemiz bitiyor açıkçası devam etmek istiyorum çünkü 3 senede toplam 3 sorun ya yaşadım ya yaşamadım. Öneri almak 8cin konuyu açtım. Türksat şu an 100 Mbps akıllı hızlı sınırsız internete 170TL istiyor. Hız 19.00-24.00 arası 25MB oluyor. TurkNet altyapımız yok en fazla 50 veriyor. Olabilecekleri önerirseniz, paketle birlikte, mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Netspeed'i ben de tavsiye ediyorum. 2 ay kadar oldu geçeli hiçbir sorun yaşamadım daha. Ama Türksat'ın teklifi de iyiymiş. Bence devam etmeniz mantıklı olur. 10 20 lira fark günümüz için sorun değil gibi geliyor bana.

6 ay önce Netspeed'e geçtim. Memnunum.

6 ay önce Netspeed'e geçtim. Memnunum.

Netspeed'i ben de tavsiye ediyorum. 2 ay kadar oldu geçeli hiçbir sorun yaşamadım daha. Ama Türksat'ın teklifi de iyiymiş. Bence devam etmeniz mantıklı olur. 10 20 lira fark günümüz için sorun değil gibi geliyor bana.

Hocam Netspeed'e geçebilirsiniz. Bende kullanıyorum ve memnunum. İsterseniz 12 ay boyunca 10TL indirimli kullanmak isterseniz kodumu da verebilirim.

Bu şekilde gösteriyor, sanırım Türksat devam edeceğim hızın düşmesi hoş olmasa da sıkıntı çıkarmıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023_0301_131059.png
    Screenshot_2023_0301_131059.png
    50,4 KB · Görüntüleme: 20

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı