İnternet sağlayıcı önerisi

Daha fazla  
Şu anda Netspeed 100 MB 8 upload fiber 159 TL kullanıyorum. Kendileri zamlı fiyatla fatura kestiler 178 TL olarak gözüküyor. %18 KDV ve %10 ÖİV ile 228 TL oluyor. İstanbul'da yaşıyorum. Millenicom, TurkNet hepsinde sıkıntı yaşamadım. Ping her zaman düşük. Sonuçta altyapı aynı. Fiyat arttı ve daha ucuz internet sağlıyıcı bulmaya çalışıyorum. Şu ana kadar gördüğüm Comnet ve çokça da indirim var. Uzun süreli kullanımda sizce geçilir mi? Sonuçta altyapı aynı olacak veya başka önerdiginiz internet sağlayıcı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline'a geçme sansür kısıtlama engelleme bant daraltması Ping vs hepsi var özellikle yeni abonelerinde.
Yüksek hızlar ama konfor yok son model yüksek hızlı araba tüp takmış gibi.
VDSL bile daha rahat konforlu.
Bir de ISS önerisi olmaz aslında bulunduğun konuma göre altyapıya göre ISS seçimi olur.
Ne yaparsan yap Superonline'a geçme derim o yolun sonu bir şekilde pişmanlık ben VDSL'den geçtim VDSL'i çok arıyorum süresi bitsin bakacağım artık bir çaresine.

Superonline'a geçme sansür kısıtlama engelleme bant daraltması Ping vs hepsi var özellikle yeni abonelerinde.
Yüksek hızlar ama konfor yok son model yüksek hızlı araba tüp takmış gibi.
VDSL bile daha rahat konforlu.
Bir de ISS önerisi olmaz aslında bulunduğun konuma göre altyapıya göre ISS seçimi olur.
Ne yaparsan yap Superonline'a geçme derim o yolun sonu bir şekilde pişmanlık ben VDSL'den geçtim VDSL'i çok arıyorum süresi bitsin bakacağım artık bir çaresine.

Dediğin gibi konumdan konuma değişiyo olabilir. Ben Superonline'dan çok memnunum. Benimkisi fiber 100 mbps paket. Vaat ettiklerini fazlasıyla sunuyor. Kısıtlama engelleme daraltma gibi bir sorunum olmadı. Pingim de çok düşük.

Ben Superonline (100/20 fiber eve kadar) bağlıyken kaç tane PC den kaç tane telefondan Telegram canlı sesli sohbet yapılmıyor hemen bağlantı kesiliyor. Warp wireguard VPN açınca düzeliyor. Statik ip denedim birkaç kere çözüm olmadı. Aynı cihazlardan mobil veri veya vdsl ile denediğimde en ufak Ping sorun vs yok.
Annem her akşam 3-4 saat Telegram da sesli sohbet veriyor veya dinliyor kadınlar toplanıp. Annem çok bilmiyor teknolojiyi başka uygulamayı açıp VPN açmayı vs dolayısıyla bende ekstra Router masrafına soktu keenetic hero dsl aldım ayarladım uğraşmasın karıştırmasın sorun yaşamasın diye Router ayarlarında sürekli 7/24 VPN açıp bağlı cihazlar listesinden annemin telefonunu seçip şu cihaz sürekli her zaman VPN ile internete çıkış yapsın vb işlemler yaptım.
Kendim yaşadığım sorunlar çok önemli değil ama işte söylediğim gibi olunca sıkıntı problem daha büyüyor göze batıyor.
Superonline nın kendisi sorunlu verdikleri Router çöp hem yeni Router ve VPN masrafına soktu aylık/yıllık kafadan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı