Şeye takıldım altyapı sorgulattım altyapım 100mbs ye uygun ama download olarakda upload olarakta gerekli verimi alamıyorum ama sanıtım en doğrusu sağlayıcımla görüşmek olacak saolunDownload veya Upload'dan bahsediyorsanız (galiba ben yanlış anladim) internete "Speedtest" yazarsanız oradan bakabilirsiniz.
Alt yapın 100 Mbps hıza kadar destekler sağlamaz, 100 Mbps paket aldıysanız 100 Mbps verir, en fazla ne gibi bir değeri vereceğini gösterir.Şeye takıldım altyapı sorgulattım altyapım 100mbs ye uygun ama download olarakda upload olarakta gerekli verimi alamıyorum ama sanıtım en doğrusu sağlayıcımla görüşmek olacak saolun
Hocam fiber altyapınız varsa parasını verip 1000 download bile alırsınız. Siz demek ki düşük internet hızı olan bir paket kullanıyorsunuz.Şeye takıldım altyapı sorgulattım altyapım 100mbs ye uygun ama download olarakda upload olarakta gerekli verimi alamıyorum ama sanıtım en doğrusu sağlayıcımla görüşmek olacak saolun
Destekler demek istemiştim bendeAlt yapın 100 Mbps hıza kadar destekler sağlamaz, 100 Mbps paket aldıysanız 100 Mbps verir, en fazla ne gibi bir değeri vereceğini gösterir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.