İnternet sağlayıcısı tavsiyesi

Hangi internet sağlayıcısı daha iyi ve hangi modemi almalıyım? Evde 5 kişiyiz ve her zaman ping var. Artık yeter interne benim kara verdigim operatörler millenecom TurkNet ve Turkcell internet hızımda bu pingin 25 yazdıgına inanmayın.

InkedEkran_Alnts_2_LI.jpg

Ben şu an da Superonline kullanıyorum. Hiçbir zaman internet kesintisi yaşamadım fakat 20 Mbps internetimi habersiz bir şekilde taahhütte 8 Mbps düşürdüler. Sırf bunun için bile almamanızı tavsiye ediyorum. Diğer sağlayıcılara göre biraz da tuzlu.

Bir de asla Turkcell Superonline alma çok sıkıntı yaşadım. Çünkü Türk Telekom'un altyapısı kullandığı için fazla veremiyor bize en fazla 14MB verirken Türk Telekom 50 MB veriyor.

@Etke Superonline altyapısından değerlendirseydiniz keşke. Bende Superonline kullanıyorum şuana kadar memnunum tek sıkıntısı var taahhütün yarısında arayıp paketinizi yükseltelim mi dediler bizde onayladık Speedtest üzerinde yükseltilmiş hızı alsam bile benim internetimi eski paket olarak görüp bana eski paketin indirme hızını veriyorlar. Neyseki 2 ay sonra taahhüt bitiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı