İnternet sağlayıcısı tavsiyesi

Eğer yüksek bütçe ayırabilirseniz tabiki Superonline. Ancak Superonline diğer firmalara göre çok pahalı. Millenicom, Kablonet, Türknet gibi firmaların verdiği paketlerin 30 TL üstüne aynı paketi veriyor.
Benim önerim Millenicom ve Türknet olacak.
Alternatif olarak Netspeed'e de bakabilirsiniz ancak Netspeed'in en yüksek paketi 75 indirme 6 yükleme hızı olan paket.

Son olarak Superonline'ın sözleşmeli olduğunu unutmayın en az 1 yıl boyunca ISS değiştiremeyeceksiniz.

Doğrusu sen git tek tek ara ben öyle yaptım hem altyapı sorguladım altyapı varsa bir de kaça kadar verebiliyorlar bir bak.
@Etke Superonline altyapısından değerlendirseydiniz keşke. Bende Superonline kullanıyorum şuana kadar memnunum tek sıkıntısı var taahhütün yarısında arayıp paketinizi yükseltelim mi dediler bizde onayladık Speedtest üzerinde yükseltilmiş hızı alsam bile benim internetimi eski paket olarak görüp bana eski paketin indirme hızını veriyorlar. Neyseki 2 ay sonra taahhüt bitiyor.

Doğru bize de yaptılar babam da gitti evet dedi, sinirlendim sonra yükseltim ama kesinlikle taahhüt bitsin Turkcell Superonline görüşürüz diyeceğim.

Aga ben size tüüüm bilgileri atam. Aksaray merkezde oturuyorum. En son attıgım şu anda TTNET'ten aldıgım 120 TL'lik internet.

Dosya Ekleri

• 1. kısım.PNG
    1. kısım.PNG
    108,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 2. kısım.PNG
    2. kısım.PNG
    76,2 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    66,2 KB · Görüntüleme: 43
  • InkedEkran_Alnts_2_LI.jpg
    InkedEkran_Alnts_2_LI.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 36
Doğrusu çoğu internet sağlayıcısı güzel ama şimdi bunu altyapısı var en iyiside olsa sana internet iyi veremiyorsa yani en fazla 14MB falan veriyorsa topuk yap kaç git. Sen ara tek tek konuş.

Aga ben size tüüüm bilgileri atam. Aksaray merkezde oturuyorum. En son attıgım şu anda TTNET'ten aldıgım 120 TL'lik internet.
Diğer sağlayıcılar 75 verebilirken türktelekom 2 megabit veriyorsa yeni altyapı döşenmiştir. Sözleşmeniz eski olduğu için türk telekom eski altyapıyı kullanıyor olabilir. TT yi arayın sorun en azından taahüdünüz bitene kadar TT size versin adam akıllı internet. Taahüt bitince önerileri göz önünde bulundurup değiştirebilirsiniz sağlayıcınızı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı