Internet sağlayıcısının verdiği modem alınmak zorunda mı?

UmutKara

Hectopat
Yer
Uşak/Merkez
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben süperonline ADSL'den Türk Telekom'un fiber internetine geçeceğim. Türk Telekom'un verdiği modemi kullanmak istemiyorum. Sebebi modem kullanım ücreti alıyolar ve sözleşme bitincede geri alıyolar bunun yerine ben de kendim bir modem almak istiyorum. birkaç yerde kullanılamaz falan deniyor Bir de size sormak istedim. Artı olarak abone olurken modem istemesem oluyor mu? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki almak zorunda değilsiniz. Artık öyle bir ülke olmuşuz ki, insanlar çoğu şeyin zorunlu olduğuna inanmış. Almak istemediğinizi belirtirseniz vermezler. Vermeye kalksalar dahi böyle bir hakları yok. Kendi modeminizin olduğunu ve ihtiyaç dışi fazladan modem parası ödemek istemediğinizi belirtiniz. Kendi modemini alır ve misler gibi kullanırsın. Benim modemim Dsmart tarafından bana verilen bir modemdi. Dsmart'ı kapattırıp farklı sağlayıcılara geçtim onlarda bile sorunsuz kullandım. Şimdi ise Türknet kullanıyorum ve aynı şekilde sorunsuz kullanmaktayım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı