- Makaleler
- 9
Dostum şirketin bilgilerini sattık haberin olsun diye mesaj göndereceğini falan mı zannediyorsun?
Dostum şirketin bilgilerini sattık haberin olsun diye mesaj göndereceğini falan mı zannediyorsun?
hocam Merhaba ben eset ile kaspersky arasında kaldım size güvenerek sormak isterim acaba hangisi daha hafif ?Kaspersky'den şaşmayın.Oyuncular için Kaspersky Plus | Özel Teklif | Kaspersky
Güvenliğinizi Hemen Yükseltin. Oyuncular için Yeni Güvenlik Planımız Kaspersky Plus’ı Keşfedin, Şimdi Sınırlı Süreli Özel Teklifle Kullanılabilir.www.kaspersky.com.tr
Hocam merhaba ben ESET ile Kaspersky arasında kaldım size güvenerek sormak isterim acaba hangisi daha hafif?
ya şundan soruyorum reyiz gtx 1660 super 3500x var ama kaspersky kasıyor yani arka planda çok çalışıyor ama eset bakıyorum 40 mb ram yiyor game mode açıncaKesinlikle Kaspersky en düşük RAM CPU kullanan antivirüs.
ESET daha hafiftir. Fakat Kaspersky'dan daha az başarılıdır. Kaspersky da hafif bir antivirüstür ve sistemi yormaz. Kaspersky'ı seçmeniz daha mantıklı olacaktır.ESET ile Kaspersky arasında kaldım. Size güvenerek sormak isterim acaba hangisi daha hafif ?
Ya şundan soruyorum reyiz GTX 1660 Super 3500X var ama Kaspersky kasıyor yani arka planda çok çalışıyor ama ESET bakıyorum 40 MB RAM yiyor Game mode açınca.
Eğer sisteminiz çok eski değilse kasma gibi durumların olmaması gerekir.Kaspersky kasıyor.
açık olmadına rağmen kasıyorKaspersky Game mode var kardeşim onu açabilirsin.
diyorum gtx 1660 super 3500x 16 gb ram var ama ağır niye bilmiyorumEğer sisteminiz çok eski değilse kasma gibi durumların olmaması gerekir.
Açık olmadına rağmen kasıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.