Turkcell'le olan taahhüdüm bitmek üzere ve yeni bir servis sağlayıcı arıyorum. Daha önce TTNET ve Vodafone kullandım. TurkNet'i de eledim çünkü altyapı sorguladığımda 15 Mbps çıkıyor.
Türksat altyapı sorgular mısınız?
TT alt yapısında bütün firmalar ortak altyapı kullanır. Eğer diğer firmalarda ADSL çıkıyorsa bölgede boş VDSL portu yoktur.
50 Mbps VDSL çıktı.
Sorguladıklarımın hepsinde VDSL çıkıyor.
İnternet kutusu kullanıyorum.
TT alt yapısında bütün firmalar ortak altyapı kullanır. Eğer diğer firmalarda ADSL çıkıyorsa bölgede boş VDSL portu yoktur.
Nasıldır peki? Altyapı sorguladım 65 Mbps çıktı. Yüksek ping, bağlantı kopma, düşük hız gibi sorunlar oluyor mu? Müşteri hizmetleri sıkıntılı mı?
Benim yaşadığım binada Turkcell Superonline altyapısı var çok rahat 100 Mbps alıyorum. Ama Türk Telekom altyapısında(altyapı sorguladığım pek çok servis sağlayıcısına göre) 65 Mbps civarı hız veriyor.
Hayır hiçbir sorun yok.Nasıldır peki? Altyapı sorguladım 65 Mbps çıktı. Yüksek ping, bağlantı kopma, düşük hız gibi sorunlar oluyor mu? Müşteri hizmetleri sıkıntılı mı?
TurkNet'i arayıp bir sorgu yaptırın isterseniz sorgu sonucu hatalı olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.