2 yıldır Türk Telekom 100 Mbps ev internetini kullandım. Lakin fiyatların çok artmış olması farklı bir internet sağlayıcısına geçmeyi düşündürdü. Adını çok duyduğum için TurkNet'i araştırdım ama kaç Mbps internete ne kadar ücret olacağını söylemeden otomatik fiyat biçip abonelik oluşturmamı istedi. Müşteri hizmetini aradım, açmadılar. İnterneti oyun oynamak ve film izlemek için kullanıyorum. Hangi sağlayıcıya geçmeliyim? Ayrıca altyapımda fiber olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
Netspeed Ultimate Fiber 100 Kampanyası ile fiber hızında evde internet deneyimine ulaşın! 100 Mbps'e kadar hız, fiber altyapı, taahhütsüz avantajları ve 7/24 hızlı destek ile hemen başvurun. En uygun fiyatlarla, hemen başvurun!
Netspeed Ultimate VDSL 100 Kampanyası ile fiber hızında evde internet deneyimine ulaşın! 100 Mbps'e kadar hız, fiber altyapı, taahhütsüz avantajları ve 7/24 hızlı destek ile hemen başvurun.
Online’a özel 2 Ay Ücretsiz Yalın VDSL Hız Festivali Kampanyası 100 Mbps'ye kadar hakkında detaylı bilgi almak ve Superonline'lı olmak için hemen tıkla!
Online’a Özel 2 Ay Ücretsiz Fiber Hızın Kralı Kampanyası 100 Mbps hakkında detaylı bilgi almak ve Superonline'lı olmak için hemen tıkla!
www.superonline.net
fiyatlar biraz yüksek geldi, 50 TL fazla koyup kendi paketimden devam etmeyi tercih ederim. Fiber altyapı olup olmadığını nasıl öğreneceğiz, fiyatlar çok değişiyor
@Yiğit Abanoz, Superonline Türk Telekom'a göre iyidir. Evet, fiyatı biraz pahalı da müşteri memnuniyeti konusunda harikadır. Hangi internet servis sağlayıcısına geçmek istiyorsanız altyapı sorgula şeklinde aratın. Örneğin Superonline altyapı sorgula.
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!
@Yiğit Abanoz, Superonline Türk Telekom'a göre iyidir. Evet, fiyatı biraz pahalı da müşteri memnuniyeti konusunda harikadır. Hangi internet servis sağlayıcısına geçmek istiyorsanız altyapı sorgula şeklinde aratın. Örneğin Superonline altyapı sorgula.
Kesinlikle harika falan değil Superonline kendi altyapısında başka router kullanmana izin vermiyor. Discord gibi yasakli uygulamalarda GoodbyeDPI kullanman gerekiyor ve bazi VPN protokolleri engelli. Türk Telekom (altyapı) > sansüronline.
@GremoryRias, kendi kullandığım zamanlarda Ping değeri konusunda sorun yaşamadım. 3 farklı İSS ile test edildi. Sırasıyla Superonline 10, Turk Telekom 25, D-Smartla da 40-45 arası ping aldım. Gene de tercih edip etmemesi kendi tercihi. Benimki sadece kullanıcı deneyimi.