İnternet servis sağlayıcı önerisi

@GremoryRias, kendi kullandığım zamanlarda ping değeri konusunda sorun yaşamadım. 3 farklı ISS ile test edildi. Sırasıyla Superonline 10, Türk Telekom 25, D-Smart'la da 40-45 arası ping aldım. Gene de tercih edip etmemesi kendi tercihi. Benimki sadece kullanıcı deneyimi.

Ping konusunda TurkNet'e yakın fakat ben TurkNet altyapisinda TT kullanıyorum arkadasta 500Mbps Superonline kullaniyor Mac gunlerinde hizi dusuyor ve ping degerleri artiyor.

@GremoryRias, doğrudur. Kendi kullandığım zamanlarda hiç hız düşmesi yaşamamıştım, ben memnundum. Bu yüzden önerdim.

Ping konusunda TurkNet'e yakın fakat ben TurkNet altyapisinda TT kullanıyorum arkadasta 500Mbps Superonline kullaniyor Mac gunlerinde hizi dusuyor ve ping degerleri artiyor.

Arkadaşın bahsettiği kişi benim. Kendisi Superonline haterı olduğu için bir kerelik yaşanan bir şeyi her zaman oluyormuş gibi bahsediyor. Binamızdaki TT kullanıcıları altyapı sorunundan kaynaklı 3 hafta bir süre internet kullanamadılar. Üstüne üstlük fatura da ödediler. Bu yüzden binamızdaki çoğu kişi Superonline'a geçiş yaptı. Müşteri hizmetleri gerçekten çok kaliteli 2 yıl oldu hala daha memnunum gerçekten işlerini iyi yapıyorlar.

Arkadaşın bahsettiği kişi benim. Kendisi Superonline haterı olduğu için bir kerelik yaşanan bir şeyi her zaman oluyormuş gibi bahsediyor. Binamızdaki TT kullanıcıları altyapı sorunundan kaynaklı 3 hafta bir süre internet kullanamadılar. Üstüne üstlük fatura da ödediler. Bu yüzden binamızdaki çoğu kişi Superonline'a geçiş yaptı. Müşteri hizmetleri gerçekten çok kaliteli 2 yıl oldu hala daha memnunum gerçekten işlerini iyi yapıyorlar.

Bahsettiğiniz olayda, Türk Telekom yerine TurkNet altyapisinda Türk Telekom kullanilsaydi boyle bir sorun yasanmazdi. Zira TurkNet, kullanilmayan interneti odettirmiyor veya iade ediyor. Konu sahibi, farkli bir router alacagi zaman kesinlikle Superonline'da sonuna kadar sorun yasayacaktir ve pişman olacaktir. Ayrica ben Türk Telekom hizmetini begenmiyorum fakat altyapisi cogu servis saglayicidan iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı