İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Arthas Menethil

Megapat
Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X | Asrock AMD RX6700 Xt Challenger D | Gigabyte B550M D3SH | XPG D10 2x8 GB 3200 MHz | Kioxia Exceria 1TB | Toshiba 1TB 5200 RPM | Deepcool CC560 | COOLER MASTER MPE 750W +80 Bronze | Asus VP249QGR
Dostlar selamlar, İSS aboneliğim 7. ayda bitiyor hangi İSS'yi önerirsiniz? Nedenleri ile yazarsanız sevinirim.
(Altyapım 80MBs kadar destekliyor ve bulunduğum yerde sadece TT, Vodafone, Turkcell bayisi var)

Turknet veya Millenicom. Netspeed'de olabilir.

Bu üçünden Vodafone derim ancak Kablonet var mı onu bir sorgulatın zira varsa kesinlikle tercihim o olurdu.

Eğer adresinizde Kablonet alt yapısı varsa kesinlikle o. Ailemin evinde 100mbit hızda paket var 83 TL ödüyorlar (tüm tv ve sinema kanalları dahil). Ben de şimdi ISS arıyorum kendi evim için. Ne yazık ki evimde DSL alt yapısı mevcut.

Turknet kullanıyorum 2 aydır, bir sıkıntım yok 75 TL ye 35mps (33 den aşağı düşmüyor ne zaman kontrol etsem)
Steam indirme hızım 4.2
YouTube videoları 1080 den aşağı izlemiyorum donmadan kasmadan internette 1080 p dizi film izleyebiliyorum
Netfilixe göre turknet, Netfilixe erişim sağlamada 1.sırada
Steam de 2.sırada

(Şimdi baktım şubat ve martta 1.olmuş, Nisan mayısta 3. Sıradalar)

Son düzenleme:
Bayisi olan yerlere pek sıcak bakamıyorum çünkü sorun filan olursa sıkıntı olur diye korkuyorum birde internet hemen bağlanmalı eve bağlatmıyacağım bir yakınımın dükkana bağlanacak

Bir ay sonra türknet fiyatları düşük bulursa ve fiyatları ikiye katlarsa ne yapacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…