Alvaromorte
Decapat
Bir ay sonra türknet fiyatları düşük bulursa ve fiyatları ikiye katlarsa ne yapacaksın.
Fiyatları iki katına çıkarmak mı, Turk Telekomla karıştırdın herhalde

Bir ay sonra türknet fiyatları düşük bulursa ve fiyatları ikiye katlarsa ne yapacaksın.
TT fiyatları iki katına çıkardığı zaman kotayı kaldırdı.Fiyatları iki katına çıkarmak mı, Turk Telekomla karıştırdın herhalde![]()
Keyfi kaldırmadı. Kaldırmak zorundaydı. Her yerde sanki bu TT'nin çok büyük özverisi sayesinde olmuş gibi reklam yaptılar ama işin aslı öyle değil.TT fiyatları iki katına çıkardığı zaman kotayı kaldırdı.
TT fiyatları iki katına çıkardığı zaman kotayı kaldırdı.
Saçma bir genelleme yapmışsın, kullanıyorum ve öneriyorum. TT kullandım, Superonline kullandım, Vodafone kullandım, en memnun kaldığım ISS TürkNet.Turk.net'i övenlerin %90'ı Turk.net'i kullanmıyor. Kullansalar böyle konuşmazlar.
Kullandım TT'nin altyapısını kullanmasına rağmen TT'de olmayan kesintilerin hepsini Turknet'te yaşadım ve sebebi TT dediler. Canlı desteği ve müşteri hizmetleri yok kaldı ki daha kendi altyapısı olmayan bir İSS'nin müşteri hizmetleri olmaması çok ironik değil mi? Eskiden olsa tamam 60₺'ye 100 MBPS hız verebilmek çok iyiydi ancak şu an 76₺ ve 100 MBPS yapmak için ekstra 10₺ veriyorsun ancak altyapısı kira olduğu için en fazla 70-80 arası hız alabiliyorsun bence bu pek mantıklı değil ve artık Turknet'in alternatifi çok. Bkz: Milleni.com, NetSpeed.com ...Saçma bir genelleme yapmışsın, kullanıyorum ve öneriyorum. TT kullandım, Superonline kullandım, Vodafone kullandım, en memnun kaldığım ISS TürkNet.
Acaba kötüleyenlerin kaçta kaçı kullanmıyordur, bu konuda da bir istatistik veriniz varsa paylaşın onu da bilelim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.