İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Türknet kullanıyorum kablo ile yeni yeni kullanmaya başladım hız olarak iyi fakat müşteri hizmetlerine bağlanma diye birşey yok bu çok kötü. Wi-Fi ile kullandığımda kopmalar oluyordu şuan pek hissetmiyorum. 35 Mbps hız alıyorum. Fiyat 76 TL olduğu için arayış haline geçtim şuan ne önerirsiniz? Türknet'te kalmalı mıyım sizce?

Ben 79Tl ye 100Mbps internet , telefon ve televizyon alıyorum. Kablonet'ten.

Türknet için müşteri hizmetlerinden yakınanlar için söylüyorum, söz uçluyor yazı kalıyor. Biriyle o anda telefonla konuşmak çoğu zaman hiçbir şeyi çözmüyor. Yaşadığım tek tük sorunlar için online işlemlerden destek kaydı açtım, çok hızlı ve çok kısa bir süre içinde sorunum çözüldü. Yani adamlar bu tip sorunlar için gereksiz telefon konuşmaları için adam istihdam etmiyorlar, ama destek kaydı ile hızlı ilgileniyorlar. Bu kadar büyütülecek bir şey yok bu durumda. Hatta büyütülecek hiçbir şey yok.

@Dr.Aequitas 'ın dediği gibi destek kaydı gün içinde sorunlarınızı çözüyor,ayrıca müşteri hizmetlerinede hiç bağlanmama gibi söz konusu bir durum yok.

Arkadaşlar bugün bu firma yarın başka firma,hiçbir firmanın fanı değilim.Şunu bilir şunu söylerim türk telekom kullanmayında ne kullanırsanız kullanın.
Türknetten daha iyisi varsa kullanın ben 35 mpbs(33 den aşağı düşmüyor)
Videolar 1080p den aşağı düşmüyor
Ping sorunu yaşamıyorum
Steam indirme hızım 4-4.2
Dizi film izleme çözünürlüğüm 1080p
Kopma sorunları yok.Şu anlık memnumum

Dediğim gibi bugün bu yarın başkasına geçerim turknet umrumda olmaz yeterki ucuza adam gibi internet versin.

Aynen katılıyorum. Verdiğine göre aldığını karşılaştırmalı herkes.
Adam diğerleri gibi seni 12-24 ay kendine bağlamıyor, AKK 2,5 yıldan fazladır yok (bölgeye göre değişiyor sanırım bu), bağlantı kalitesi kendi alt yapısını kullanmamasına rağmen oldukça başarılı. Diğerleri bundan daha iyisini aynı fiyata veya daha uyguna veriyorsa söyleyin bir dakika durmam ben de diğerine geçerim.

NetSpeed öneririm. Kendim kullanıyorum Türk Telekom'un verdiği hizmet ve fiyata göre resmen ilaç gibi geldi.

milenicom gayet başarılı, müşteri hizmetlerinden de memnunuz. Fiyatlar rakiplerine göre de mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…