KnoxWille Megapat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2019 #31 YusufYavuz dedi: Turk.net'i övenlerin %90'ı Turk.net'i kullanmıyor. Kullansalar böyle konuşmazlar. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Günde 5 defa internetim kopuyor. Diğer ay kablonete geçip bu çileyi bitiricem
YusufYavuz dedi: Turk.net'i övenlerin %90'ı Turk.net'i kullanmıyor. Kullansalar böyle konuşmazlar. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Günde 5 defa internetim kopuyor. Diğer ay kablonete geçip bu çileyi bitiricem
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 30 Haziran 2020 #32 Kayseri Mantısı dedi: Bir ay sonra türknet fiyatları düşük bulursa ve fiyatları ikiye katlarsa ne yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Fiyat artırılacak ise sana bir ay önceden uyarıyorlar ve istersen iptal edebiliyorsun.
Kayseri Mantısı dedi: Bir ay sonra türknet fiyatları düşük bulursa ve fiyatları ikiye katlarsa ne yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Fiyat artırılacak ise sana bir ay önceden uyarıyorlar ve istersen iptal edebiliyorsun.