İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Hangi internet servis sağlayıcısını önerirsiniz?

• Türk Telekom

Oy: 8 29,6%
  • Vodafone Net

Oy: 1 3,7%
  • Turk.net

Oy: 5 18,5%
  • Millenicom

• Netspeed

Oy: 3 11,1%
  • Diğer

Oy: 8 29,6%
  • Kablonet

• Oy verenlerin toplamı
    27
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
11
Yer
Kayseri
Dört yıldır VodafoneNet Yalın ADSL 16 Mbps kullanıyoruz ve oldukça memnunuz. Yalnız taahütümüzün bitmesine az kaldı, bu yüzden internet servis sağlayıcısı arayışlarına başladık.

Bulunduğumuz caddede fiber var ama teknisyenler fiber çekemedi bizim daireye. Bu yüzden ADSL kullanabiliyoruz ve müşteri hizmetlerinden aldığımız bilgiye göre en fazla 20 Mbps destekliyor.

Hat durumu bu şekilde:

hat durumu.png

Müşteri memnuniyeti yüksek ve fiyat olarak da uygun öneriler arıyoruz. Önerileriniz nedir? Turkcell Superonline hariç önerilerinize açığım.

Ekleme: Bulunduğumuz binada Kablonet altyapısı var. Ankete Kablonet'i de ekledim.

Son düzenleme:
Superonline'ı niye hariç tuttunuz?

Daha önce Superonline kullandık ve çok sıkıntılar yaşadık. Bize taahhüt ettikleri hizmeti vermediler. Ayrıca daha sonra taşındığımız evde altyapı olmadığı için ücretsiz cayma hakkımızın olduğunu söylediler, buna rağmen cayma bedeli kestiler falan filan. Sonra iptal ettirdik ama neyse.

Ayrıca fiyat olarak da uygun değil. 6 Mbps sınırsız internet için 79,90 TL ödemek 2019 şartları için tamamen saçmalık.

Dört yıldır VodafoneNet Yalın ADSL 16 Mbps kullanıyoruz ve oldukça memnunuz. Yalnız taahütümüzün bitmesine az kaldı, bu yüzden internet servis sağlayıcısı arayışlarına başladık.

Bulunduğumuz caddede fiber var ama teknisyenler fiber çekemedi bizim daireye. Bu yüzden ADSL kullanabiliyoruz ve müşteri hizmetlerinden aldığımız bilgiye göre en fazla 20 Mbps destekliyor.

Hat durumu bu şekilde:

Eki Görüntüle 424495

Müşteri memnuniyeti yüksek ve fiyat olarak da uygun öneriler arıyoruz. Önerileriniz nedir? Turkcell Superonline hariç önerilerinize açığım.

Ekleme: Bulunduğumuz binada Kablonet altyapısı var. Ankete Kablonet'i de ekledim.
Kablonet kullanıcısı olarak Kablonet öneriyorum. Fiyatları uygun, doğru düzgün bir müşteri hizmetleri var, kesinti vb sorunlar çok çok az, hizmet kalitesi güzel.

Eğer ki televizyonda izleyeceksiniz kablonet , sadece internet kullanacaksanız TurkNet öneririm.

Kablonet'i uzun süredir KabloTV ile birlikte kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı