İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

selimsofficial

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçı
Selamun aleyküm.
Şu an Türk Telekom internet sağlayıcısını kullanıyorum. 2 ay içerisinde süresi bitecek ve başka sağlayıcıya geçmek istiyorum TüukNet'ten yanaydım ama o burada desteklenmiyor detaylı araştırma yaptım. Sınır 80 TL hangi sağlayıcıyı önerirsiniz ve hangi paketini? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamun aleyküm.
Şu an Türk Telekom internet sağlayıcısını kullanıyorum. 2 ay içerisinde süresi bitecek ve başka sağlayıcıya geçmek istiyorum TüukNet'ten yanaydım ama o burada desteklenmiyor detaylı araştırma yaptım. Sınır 80 TL hangi sağlayıcıyı önerirsiniz ve hangi paketini? Şimdiden teşekkürler.
KabloNET altyapısı varsa yada TurkNET olabilir.

Yav dostum bir kere daha ne yazdığımı okusan. :)
Kardeş ben KabloNET ve TurkNET önerebilirim, gerisini bilmiyorum TürkNET desteklemiyorsa KabloNET'e bak. Desteklemiyorsa diğer yorumlara bak. Tavsiye verdiğim için neden boş yapıyorsun. Senin için bütün internet firmalarını incelemedim 2 tanesinin iyi olduğunu biliyorum bir tavsiyem sana uymamış diğerine bak oda uymaz ise başkasına bak. Yardımcı olanlara laf yetiştirme.

Son düzenleme:
Kardeş ben KabloNET ve TurkNET önerebilirim, gerisini bilmiyorum TürkNET desteklemiyorsa KabloNET'e bak. Desteklemiyorsa diğer yorumlara bak. Tavsiye verdiğim için neden boş yapıyorsun. Senin için bütün internet firmalarını incelemedim 2 tanesinin iyi olduğunu biliyorum bir tavsiyem sana uymamış diğerine bak oda uymaz ise başkasına bak. Yardımcı olanlara laf yetiştirme.
Benim laf yetiştirme gibi amacım yoktu.Sadece TürkNET desteklemiyor dememe rağmen TürkNET önerince eksik okunmuş algısına kapıldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı