İnternet servis sağlayıcısı önerisi | 2019

Hangi İnternet Servis Sağlayıcılarını Önerirsiniz?

• Türknet

• NetSpeed

• Turkcell Superonline

• Vodafone

• Türksat Kablo

• Millenicom

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Arkadaşlar, forumda bir konuda, benim verdiğim ücretin yarı fiyatını vererek 2 katı hız aldıklarını gördüm. 74,90 TL ödüyorum en fazla 20 Mbps anca çıkıyor. İnternet sağlayıcısı önerir misiniz? Kullandığınız memnun kaldığınız.
Yukarıdaki anketten oy verebilir nedenini yorum olarak yazabilirsiniz. Birde İnternet'in işlem süreci ne kadar sürede gelip takabilir, kullanmaya başlayabilirim.

Eğer altyapı var ise türksat derim başka bir şey demem. Ama fiyat şuan tuzlu.

SpeedNet dediğin NetSpeed olmasın

TTNet ve Superonline hariç geri kalanlar olabilir. Ama şahsi tercihim NetSpeed, TurkNet gibi kotasız ve uygun fiyatlı internetler olur. Fakat bunlar için de bulunduğun bölgedeki kullanıcıların memnuniyetini araştırmak gerekiyor. Her yerde aynı kalite yok maalesef ülkemizde.

Türknet öneririm. Müşteri hizmetleri yok ama hızlı. fiyatı da uygun. 75 mb'ye kadar paketim var. 7-8 mb ile indirme yapıyorum.

Amcama bağlatik gecende. Fiyat ve hız olarak sorun yok ama adam bir soru soracak 2 3 hafta maile cevap bekliyor. Telefonla ulaşabilmek imkansız gibi bir şey zaten. Epey yanlış bir politika.
Mail yoluyla soru sormak ve cevap beklemek. Düşünemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…