İnternet servis sağlayıcısı önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Şu anda Türk Telekom kullanıyorum ancak taahhütsüz olduğu için ayda bir zam gelip gelip duruyor. Şu anki tarifem 16Mbps.
İnternet olarak araştırdığımda Comnet'i keşfettim. Comnet, 110 TL'ye 35 Mbps download 6 Mbps upload veriyor ancak nasıldır? Müşteri hizmetleri olsun, verdikleri hizmet olsun nasıldır? Pek duyulmadık bir isim olduklarından insan bir çekimser yaklaşıyor.

Altyapı değerlerim:

1668761894134.png

1668761955707.png

Altyapınız iyi ise TurkNet öneririm. Sorun yaşayan insanlar elbette var ancak 3 senedir kullanıyorum. Gayet sorunsuz ilerliyoruz.

Hocam 50 mbps millenicom kullanıyoruz gün içerisinde en az 7-8 defa 1 mbps gördüğü zamanlar oluyor, kesitli kesiyorlar interneti ben de online game oyuncusu olduğumdan internet bir anda gidince kafayı yemeye başladım artık. Müşteri hizmetlerini aradığınızda da bir muhattap bulamıyorsunuz. Telesekreter sizi yönlendiriyor bir yerlere geçiştiriyor sorununuzu.

Hocam 50 mbps millenicom kullanıyoruz gün içerisinde en az 7-8 defa 1 mbps gördüğü zamanlar oluyor, kesitli kesiyorlar interneti ben de online game oyuncusu olduğumdan internet bir anda gidince kafayı yemeye başladım artık. Müşteri hizmetlerini aradığınızda da bir muhattap bulamıyorsunuz. Telesekreter sizi yönlendiriyor bir yerlere geçiştiriyor sorununuzu.
Ben de 100 mbps kullanıyorum fakat modeme 76 mbps gelmesine rağmen 100 mbps geliyor diyorlar dediğiniz gibi kötü bir müşteri destekleri var.

Şu anda Türk Telekom kullanıyorum ancak taahhütsüz olduğu için ayda bir zam gelip gelip duruyor. Şu anki tarifem 16Mbps.
İnternet olarak araştırdığımda Comnet'i keşfettim.comnet, 110 TL'ye 35 Mbps download 6 Mbps upload veriyor ancak nasıldır? Müşteri hizmetleri olsun, verdikleri hizmet olsun nasıldır? Pek duyulmadık bir isim olduklarından insan bir çekimser yaklaşıyor.

Altyapı değerlerim:

Eki Görüntüle 1576506

Eki Görüntüle 1576507

Bende kabonet var 100 Mbps uydu (DOCSIS 3.0) ile ile bağlanıyor ve gerçekten hakkını veriyor gayet stabil tek sıkıtı modemi biraz kötü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı