TurkNet 65 Mbps 8 Mbps'e kadar upload.
Comnet 82 Mbps.
Bu arada bu Atlantisnet müşteri hizmetleri sıkıntılı müşeri yorumlarına göre bazen de dediklerini vermiyorlarmış Comnet iste 2 yıldız almış başka bir şey diyemiyorum TurkNet ise karışık.
Binanızda sadece Türk Telekom altyapısı mı mevcut?
Fiyat önemli değilse Türk Telekom öneririm. Ama biraz daha uygun fiyatlı bakıyorsan Netspeed TurkNet Comnet bakabilirsin.
Comnet 82 Mbps.
Bu arada bu atlantisnet müşteri hizmetleri sıkıntılı müşeri yorumlarına göre bazen de dediklerini vermiyorlarmış Comnet iste 2 yıldız almış başka bir şey diyemiyorum TurkNet ise karışık.
Zaten şu an Türk Telekom kullanıyoruz 140 TL ödüyoruz 25 Mbps Speedtest sonucu bu 20 download 4 upload ve bu aralar çok kasma ve takılma başladı internette.
Comnet 82 Mbps.
Bu arada bu Atlantisnet müşteri hizmetleri sıkıntılı müşeri yorumlarına göre bazen de dediklerini vermiyorlarmış Comnet iste 2 yıldız almış başka bir şey diyemiyorum TurkNet ise karışık.
Zaten şu an Türk Telekom kullanıyoruz 140 TL ödüyoruz 25 Mbps Speedtest sonucu bu 20 download 4 upload ve bu aralar çok kasma ve takılma başladı internette.
Modem arayüzünden hat değerlerini paylaşır mısın orada kaç gözüküyor alabileceğin hızlar görelim.
Modem arayüzünde xDSL istatistikleri diye geçiyor çoğunda.
Örnek fotoğraf ekledim bu kısımı bulabilir misiniz?
Binanızda farklı firmaların fiber altyapıları yok sanırsam. GigaFiber Superonline Kablonet Vodafone vb.
Bu durumda size önerim Netspeed Comnet TurkNet firmalarından biri olur. Fazla sorun yaşatmaz vadedilen hızları alırsınız.