İnternet Servis Sağlayıcısı Tavsiyesi

Modem arayüzüne girip ekran görüntüsü atar mısınız?
Sayfa bu şekilde hocam. Yanlış yer mi acaba? 😁
Desktop Screenshot 2021.07.07 - 18.55.31.50.png

NetSpeed müşteri hizmetleri ile bugün konuşabildim, iyi gibi. ADSL olarak 16 Mbps için 76 TL, davet ile olursa 72 TL dediler. VDSL olarak port boş olursa 68 Mbps verebiliriz dediler. Boş olduğunda geçiş yapabilirsiniz denildi. Geçişte kolay gibi, mail yoluyla evrak gönderilecek, çıktısı alınıp imzalanacak, kimlik fotokopisi ile teslim edilecek denildi. Annemin takıldığı tek nokta da kimlik fotokopisi oldu. Geçiş için herhangi bir ücret de talep edilmeycek denildi. 😁

NetSpeed müşteri hizmetleri ile bugün konuşabildim, iyi gibi. ADSL olarak 16 Mbps için 76 TL, davet ile olursa 72 TL dediler. VDSL olarak port boş olursa 68 Mbps verebiliriz dediler. Boş olduğunda geçiş yapabilirsiniz denildi. Geçişte kolay gibi, mail yoluyla evrak gönderilecek, çıktısı alınıp imzalanacak, kimlik fotokopisi ile teslim edilecek denildi. Annemin takıldığı tek nokta da kimlik fotokopisi oldu. Geçiş için herhangi bir ücret de talep edilmeycek denildi. 😁

Hocam aynı paketi ben kullanıyorum çok da memnunum bence NetSpeed'i seçmekle iyi bir karar verdiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı