İnternet Şifresini "Text" Hale Çevirme

Makaleler
3
Yer
Jerusalem
Merhabalar, öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, kusurumu mazur görün. Evimizdeki interneti bilgisayarda kullanmama kısıtlama getirdiler, çok fazla Online oyun oynadığımdan. Telefona şifreyi girmelerini sağladım, telefon da rootlu ve şifreyi görüntülemeye çalıştığımda rastgele rakamlar çıkıyor sanırım base32 ( 42DA73897D4C******************** ), bunu normal text hale çevirebilir miyim? Telefon rootlu olduğundan telefonu router gibi kullanıp o interneti paylaşabiliyorum ama hızda bayağı yavaşlama oluyor, direkt Wi-Fi ile bağlansam daha verimli olacaktır. Şimdiden teşekkürler.

*NOT: Küçük biri sanıp yorumlamanız üzücü oldu arkadaşlar, 20 yaşında olduğumu ve bilgisayarı elimden almalarının söz konusu dahi olmadığını belirtmek isterim.

Son düzenleme:
Merhabalar, öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, kusurumu mazur görün. Evimizdeki interneti bilgisayarda kullanmama kısıtlama getirdiler, çok fazla Online oyun oynadığımdan. Telefona şifreyi girmelerini sağladım, telefon da rootlu ve şifreyi görüntülemeye çalıştığımda rastgele rakamlar çıkıyor sanırım base32 ( 42DA73897D4C******************** ), bunu normal text hale çevirebilir miyim? Telefon rootlu olduğundan telefonu router gibi kullanıp o interneti paylaşabiliyorum ama hızda bayağı yavaşlama oluyor, direkt Wi-Fi ile bağlansam daha verimli olacaktır. Şimdiden teşekkürler.

Kaşınma bence bir öğrenirlerse PC'yi alırlar.

Play Store'da Wi-Fi Password diye bir uygulama var. Root'lu cihazlarda girilen şifreleri görüntülüyor.

Play Store'da Wi-Fi Password diye bir uygulama var. Root'lu cihazlarda girilen şifreleri görüntülüyor.

Hayır işe yaramıyor.

Kaşınma bence bir öğrenirlerse PC'yi alırlar.

10 yaşında çocuk değilim, 20 yaşında kendi halinde üniversite kapandığından eve gelen biriyim, bilgisayar şahsıma ait, sadece fazla online oyun oynadığımdan geceleri uyumadığımı varsayarak interneti bilgisayarda kullanmamı engellediler.

Edit: ailenle gidip konuşman en iyi çözüm olacaktır :D

Çevirmezsiniz. Wi-Fi parolaları Android 6 ve üstü sürümünden sonra karmaşık bir argoritma ile şifrelenmeye başladı.

Teşekkürler, benim de düşüncem bu yönde oldu. Daha önce android sürümü eski rootlu telefonlarda bu işlemlerde şifreye direkt erişiyordum, şuan android 8.1 olan telefonda işe yaramıyor. Router gibi telefonu kullanmaya devam edeceğim.

Hayır işe yaramıyor.

10 yaşında çocuk değilim, 20 yaşında kendi halinde üniversite kapandığından eve gelen biriyim, bilgisayar şahsıma ait, sadece fazla online oyun oynadığımdan geceleri uyumadığımı varsayarak interneti bilgisayarda kullanmamı engellediler.
Tamam hocam pc ye dumpper indirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı