eodev.com küfürlü bir nickname oluşturdum. E-postasını da salladım. Küfür içeriği barındırdığı için bende iletişime geçip hesabın kaldırılmasını ve özür dilediğimi belirttim. İyi yapmış mıyım?
Kendinizden emin olmanız lazım bence. Eğer anlık bir ihtiyaçtan ötürü bir siteye kayıt olmanız gerekiyor ise bir problem yaratacağını zannetmiyorum, ayrıca zaten önemli bir site ise sizden e-posta hesabınızı doğrulamanızı isteyecektir. Yine de önermiyorum güvenilir sitelere kendi e-posta adresiniz ile ve kendi adınız ile kayıt olun.
Kendinizden emin olmanız lazım bence. Eğer anlık bir ihtiyaçtan ötürü bir siteye kayıt olmanız gerekiyor ise bir problem yaratacağını zannetmiyorum, ayrıca zaten önemli bir site ise sizden e-posta hesabınızı doğrulamanızı isteyecektir. Yine de önermiyorum güvenilir sitelere kendi e-posta adresiniz ile ve kendi adınız ile kayıt olun.
Bu tarz güvenmediğiniz ya da az kullanacağınız siteler için harici bir e-posta açabilirsiniz. Mesela ben iki adet GMail kullanıyorum. Aynı anda iki hesaba da giriş yapabiliyorum.
bunun için 10 dk mail siteleri mevcut oradan alıp, istediğin zamanda şiftreni unutsan bile kurtarma maili ile tekrar tekrar giriş yapabilirsin
site: https://10minutesemail.net/tr