İnternet Sitelerinde Küfürlü Nick Kullanmak

Profesörizm

Centipat
Daha fazla  
eodev.com küfürlü bir nickname oluşturdum. E-postasını da salladım. Küfür içeriği barındırdığı için bende iletişime geçip hesabın kaldırılmasını ve özür dilediğimi belirttim. İyi yapmış mıyım? Bu hesabı sadece bir şey denemek için açtım ve daha sonrasında hesaptan çıkış yaptım. Çok ağır bir küfür değil gamerlar arasında s*mle diye bir nick. Bence pek küfür sayılmaz. Neden böyle bir şey yaptın demeyin o arada aklıma nickname gelmedi.
* koyduğum yer 2 rakamıdır.

Son düzenleme:
Çok iyi yapmışsın, küfürlü nickname koydun diye, "Ne kadar gomig yav." bir de "eodev" gibi kalitesiz siteleri kullanmayın, anne babanızdan yardım alın, daha iyi bilecekleri kesin. Küfürün hiç birine benim toleransım yok, diğer insanları bilmem, komik olmak için söylenen küfürler bile bana absürd geliyor.

Çok iyi yapmışsın, küfürlü nickname koydun diye, "Ne kadar gomig yav" bir de "eodev" gibi kalitesiz siteleri kullanmayın, anne babanızdan yardım alın, daha iyi bilecekleri kesin. Küfürün hiç birine benim toleransım yok, diğer insanları bilmem, komik olmak için söylenen küfürler bile bana absürd geliyor.
Sadece merak ettiğim web sitesi bunu anlayışla karşılar mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00