İnternet Sitelerinden Basketbol Çemberi Alınır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Arkadaşlar ben kendimi ciddi anlamda geliştirmek istiyorum. Maalesef babama ne kadar desemde beni dinlemiyor. Bi' basketbol kursuna yazdıramıyor(Maddi durumumuz orta derecede her ay 100-150 TL karşılayabiliriz) Onlamı uğraşacağız falan diyor. Bügün biraz siteleri gezdim, file + çember 56 TL idi. Panyasız, duvara monta edilebiliyor, dışarda bahçemiz var, oraya yapacağız. Korktuğum şey şimdi boyum 1.68 Babam 2 2.30 metre arası yaparız smaç basarsın dedi ki, smaç bastığımda düşer mi? Attığımda düşer mi?(Hırçın oynuyoruz, çok sert atıyorum topu) Bilmiyorum link vermek yasak mı o yüzden atmayacağım. Yoksa atabilirdim. Resmi ise bu;
Spor_2020263.jpg
Spor_2020264.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ürün yayı olan bir çember değil. Yani smaç basınca, asılınca eğilme toleransı olmayacak. Bu da büyük ihtimalle monte edilen yerden çıkmasına sebep olacaktır.
50 kg bir insanım, cidden düşer mi?

Üründe değil sıkıntı. Monte edilme yeri ve şekli. Ciddi sağlam monte gerektirir.
Monte olarak bahçemiz var orada duvara edeceğiz. Babam iyi yapıyor böyle işleri. Kutu içersindede 3 adet metal vida varmış. Ayrıca smaç basmassam sert falan atarsam düşmez değil mi?

Smaç dışında sorun olmaz. Bu arada normal seviyeden daha düşük bir çember şutunu bozar. Smaç basmak için alçak monte edersen şut atarken sorun olur. Kısa çembere alışma sana normal maçlarda sorun yaşatabilir.
  • Şimdi çok arada kaldım, babamla bügün konuştum. Tamam alalım dedi fakat; Panyalı olsun dedi. Şöyle birşey gösterdi bana internetten. İnternette boyutları Çember çapı: 45 cm (nizami ölçülerde) Hidrolik: Yok 90x60x2cm şeklinde gösterilmiş ebatları. Panya plastik. Diğerinde ise 45 CM Çember, Demir Profilin Kalınlığı 18 MM yazıyor. Hangisini tercih edeyim? Bi' yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
    9555217973298.jpg
    Spor_2020263.jpg

Panyalı olan daha pratik olur, duvara değil de bir direğe de monte edilebilir. Ama onda da panyanın çembere montesi sağlam yapılmamışsa ömrü kısa olur.
Sadece çember olursa onun montesi kendiniz yapacağınız için daha sağlam olur.
Seçim senin çünkü kendi kullanma şeklini en iyi sen bilirsin. Ama önemli nokta şu ki nizami ölçülerde çember ve yükseklik şart.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı