C Crush404 Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, hangi internet sitesi olduğu fark etmeksizin nedense dosya yükle kısmından bir fotoğraf veya başka bir şey seçtiğimde siteye ekleyemiyorum JPG, PNG vs. Her şeyi denedim, bunun çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2022
Merhaba arkadaşlar, hangi internet sitesi olduğu fark etmeksizin nedense dosya yükle kısmından bir fotoğraf veya başka bir şey seçtiğimde siteye ekleyemiyorum JPG, PNG vs. Her şeyi denedim, bunun çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim.
C Cardianor Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 103 Çözümler 2 11 Aralık 2022 #2 Garanti çözümünü bilmem ama tarayıcıyı silip tekrar kur derim Artı 0 Eksi
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.730 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 12 Aralık 2022 #3 Katı kurallara sahip reklam ve izleyici engelleyici kullanıyorsan devredışı bırakıp tekrar dener misin? Artı 0 Eksi
Katı kurallara sahip reklam ve izleyici engelleyici kullanıyorsan devredışı bırakıp tekrar dener misin?