İnternet Sitesi İle BTC Kazmak

Sahtekarlık parayla mı bedava. Bende video çeker kazıyorum diye ballandıra ballandıra anlatırım. Bunda ne var.
Peki ne yapmamı önerirsiniz? 1 Saat içinde bu kadar kazandım sizce bilgisayarımı riske atmaya değer mi?
1635979015577.png

T-Rex Miner programını indirin, 2miners havuzunda ethereum kazın. Aylık ortalama 500-600 TL kazanırsınız.
Peki sistemi çok yıpratır mı? Ekran kartı garanti dışında kalır mı? Kardeşlerim 12:00 ila 18:00 arası bilgisayar oynuyorlar o süreyi çıkartırsak ne kadar kazanırım? Bir de ETH kazarken bilgisayar kullanılabilir mi?

Peki ne yapmamı önerirsiniz? 1 Saat içinde bu kadar kazandım sizce bilgisayarımı riske atmaya değer mi?
Eki Görüntüle 1205889

Peki sistemi çok yıpratır mı? Ekran kartı garanti dışında kalır mı? Kardeşlerim 12:00 ila 18:00 arası bilgisayar oynuyorlar o süreyi çıkartırsak ne kadar kazanırım? Bir de ETH kazarken bilgisayar kullanılabilir mi?
Ben oyun oynamıyorum ama normal şekilde kullanmaya devam ediyorum. Dizi, film izliyorum herhangi bir sorun olmuyor. Aşırı güç gerektirmeyen oyun ise sorun olmaz.
Garanti konusunda bir şey diyemem. Normal şartlarda varsayılan ayarlarda yaparsanız garanti dışı kalmaz ama bazı yerlerde mining yapılan cihaz garanti dışı kalır ibaresi koyulduğunu gördüm. Her ne kadar hukuki olarak yaptırımı olmasa da.

Ben oyun oynamıyorum ama normal şekilde kullanmaya devam ediyorum. Dizi, film izliyorum herhangi bir sorun olmuyor. Aşırı güç gerektirmeyen oyun ise sorun olmaz.
Garanti konusunda bir şey diyemem. Normal şartlarda varsayılan ayarlarda yaparsanız garanti dışı kalmaz ama bazı yerlerde mining yapılan cihaz garanti dışı kalır ibaresi koyulduğunu gördüm. Her ne kadar hukuki olarak yaptırımı olmasa da.
O zaman yapmayayim. Sırf aylık 600TL için hem bilgisayarı kullanamayacağım hem ekran kartı garanti dışı kalabilir.

O zaman yapmayayim. Sırf aylık 600TL için hem bilgisayarı kullanamayacağım hem ekran kartı garanti dışı kalabilir.

Diğer yaptığında karlı iş değil. 1 saatte 0.002 dolarsa 100 saatte 0.2 dolar verir mantıken. Hiçbir anlamı yok o yaptığın madenciliğin. Sahtekarlık olma olasılığı da var tabii onu da düşünmek lazım.

Eki Görüntüle 1205889

Crypto tab ile 45 dolar civarında kazanmıştım ama bir yılda falan. İşlemci sürekli 100% civarında kullanılıyor ve muhtemelen aldığından fazla elektrik tüketiyor. Ben laptop ile yapmıştım ve ısınma ve voltaj kaynaklı laptobun pili şişti. Patlayabilirdi bile. Kesinlikle bulaşmayın. Program geliştiricisi sizin bilgisayarınız üzerinden kazanıyor belki 10 da 1 ni size veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00