İnternet sitesi kurmak için gerekenler

Bilgihukumdari

Centipat
Sitemi oluşturmak için istediğim domain ve hostingi alıp wordpress kurmak istiyorum.
Wordpress teması aldıktan sonra, wordpress eklentileri almamız gerekiyormuş. Siteye üyelik için falan bu eklentiler gerekir diye biliyorum ve bu eklentilerin fiyatları 30$'dan başlıyor. Ben bu eklentileri nasıl kendim yapabilirim? Hangi programlama dillerini öğrenmem gerek? Veya yanlış bildiğim bir şey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eklentileri kendiniz yapamazsınız günler süren eğitim videoları izlemek gerek, ve daha önceden bir programlama dili hakkında bilginiz yoksa öğrenmeniz de çok zor. Sıfırdan yeni bir lisan öğrenmek gibi zordur. Webde ücretsiz eklentiler var diye biliyorum örnek verirsek (all in seo pack) gibi arama motoru optizamasyonu için bu kullanılır. Ücretsiz wp eklentiler adı altında bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı