İnternet sitesi yan sekmelerdeki siteleri görebilir mi?

Keenact

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Sorum şu bir web sitesi o an mesela Google Chrome açık ve sitenin yanında 4 tane yan sekme açık başka bir Chrome'dan da 5 sekme açık. Bu web sitesi bilgisayarımı izleyebilir(klavyemde ne yazdığımı) veya bu açık olan 9 sekmede ne olduğunu görebilir mi? Arkadaşla iddiaya girdik de 😂(yönetici izni olmadan program indirmeden ). Ben böyle bir şeyin mümkün olacağına inanmıyorum fakat uzaman arkadaşlara sormak istedim. Çünkü çok kötü amaçlar için kullanılabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir dosya indirilmesine izin vermediğiniz taktirde başka sekmelere falan ulaşamaz ama o sekme içinde bastığınız tuşları izleyebilir eğer öyle bir yazılımı varsa sitede. Kısacası rahatça çekebilirsiniz kopyanızı sınavda :D
Durum yanlış anlaşılmış kopyadan bahsetmiyorum 😂 yani aklıma şu takıldı atıyorum ben güvensiz bir site açıldı bu genelde film izlerken küçük sol yada sağ köşeye saklanan siteler olur ya o şekilde site açıkken kart numarası girsek dediğiniz kadarıyla sitede yazılım varsa yan sekmedeki yazdığım numarayı kaydedebilir mi yani kodlayabilir mi ? En azından yeni bir crome dan falan çünkü film ile ödeme farklı crome daydı diyelim ( not merak etmeyin böyle bir şey yapmadım ama aklıma takıldı).

Valla bazen başka sekme açınca bazı sitelerde eski sekmenin site ismi yazan kısmında bizi burada unutma falan tarzı yazı gördüğüm oluyor ama öyle bir şey yapabileceklerini zannetmiyorum.

Görebiliyor musun?
Ekran Görüntüsü (87).png

Valla bazen başka sekme açınca bazı sitelerde eski sekmenin site ismi yazan kısmında bizi burada unutma falan tarzı yazı gördüğüm oluyor ama öyle bir şey yapabileceklerini zannetmiyorum.
Bildiğim kadarıyla bu durum sitenin HTMLindeki Head etiketine atanan bir özellikle alakalı oluyor.

Sitede yazılım varsa.

Zaten onu büyük ihtimalle Chrome tespit edecektir.

Vallahi bazen başka sekme açınca bazı sitelerde eski sekmenin site ismi yazan kısmında bizi burada unutma falan tarzı yazı gördüğüm oluyor ama öyle bir şey yapabileceklerini zannetmiyorum.

Bana da bazı haber sitelerinde geri dönme tuşuna sağ tıkladığım zaman o siteye bir sürü kez girmişim gibi görünüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı