İriun Webcam indirmek için dikkat etmeden .net uzantılı ücretli sponsor adı altında ilk sırada olduğu için girdim indirme kısmına tıkladım. 404 found diye sayfa çıktı. Daha önce çok kez uyarılmıştı forumda. Sizce virüs bulaşmış mıdır ? Kaspersky ücretli herhangi bir veri sızıntısı bulmadı.
İriun Webcam indirmek için dikkat etmeden .net uzantılı ücretli sponsor adı altında il sorada olduğu için girdim indirme kısmına tıkladım. 404 found diye sayfa çıktı. Daha önce çok kez uyarılmıştı forumda. Sizce virüs bulaşmış mıdır ? Kaspersky ücretli herhangi bir veri sızıntısı bulmadı.
Bro adresi atarsan inceleyebilirim. İnternet sitesinden virüs bulaşmaz evet ama chrome üzerinden tarayıcı etkinliğini ele geçirebilirler.
Ama gerçi 404 vermiş sorun yok.
Transform your smartphone into a top-notch webcam with Iriun Webcam software. Enhance video calls, conferences, and streaming with your phone's high-quality camera.
Bro adresi atarsan inceleyebilirim. İnternet sitesinden virüs bulaşmaz evet ama chrome üzerinden tarayıcı etkinliğini ele geçirebilirler.
Ama gerçi 404 vermiş sorun yok.
Transform your smartphone into a top-notch webcam with Iriun Webcam software. Enhance video calls, conferences, and streaming with your phone's high-quality camera.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
www.kaspersky.com.tr
İndir, bir tarama yap. Ücretsiz lisans da verecek, plus sürümü olur. Kafan da rahat olur.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
www.kaspersky.com.tr
İndir, bir tarama yap. Ücretsiz lisans da verecek, plus sürümü olur. Kafan da rahat olur.