- Makaleler
- 3
Bende hala düzelmedi. Türk Telekom kullanıyorum.Şuanda kasıtlı yapılan ağırlaştırılmış erişimi kaldırdılar, eski haline döndü bende. (Millenicom)
Bende hala düzelmedi. Türk Telekom kullanıyorum.Şuanda kasıtlı yapılan ağırlaştırılmış erişimi kaldırdılar, eski haline döndü bende. (Millenicom)
Malesef evet... Dokuzu kesin ama yüze yakın daha şehidimiz var söylentileri dolaşıyor. Gazetecilik öğrencisiyim.Bu haber gercekten doğrumu ya
Sitem etmen gereken bu arkadaş değil başkası biliyorsun değil mi?37 sehit oldugu soyleniyor. İnternetin yavaslatilmasi veya kapanmasi mi sorun oldu sizin icin? 37 sehit , *37*. Aciklayici oldu sanirim. Ne denir ki.
Biliyorum. Mevcut hükümetten zerre memnun değilim. Zaten oy da vermedim, vermem. Konu şu an bu değil. Bu vatanın evladı ve onaylanmış 22 gayri resmi 37 şehit haberi varken burada Türkiye'de mevcut iktidarın haber yayılmasını veya karışıklığı önlemek için sansür-int yavaşlatma vs. gibi söylemlerin yazılması ve sitem edilmesi bana boşluk ötesi geliyor ve kanıma dokunuyor. Kısacası saçmalık.Sitem etmen gereken bu arkadaş değil başkası biliyorsun değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.