Merhaba.
Öncelikle sorunu anlatayım yaklaşık 12 Haziran'dan beri tarayıcıdaki internette problem yaşıyorum biraz açmak gerekirse 10 ile 15dk arasında 3-4 dakikalık internet kopmaları özellikle YouTube izlerken oyun indirmede herhangi bir yavaşlık olmuyor ama oyunu indirirken YouTube'dan bir tane video açtığım gibi oda gidiyor.
5-6 kez Superonline aradım güncelleme reset aç kapa tabii ki işe yaramadı ve yeni modem getirdiler bende yeni bir Ethernet kablosu aldım ama değişen hiçbirey yok.
Bugün yine 30dk konustum en son bulamadı sorunu bir sıkıntı yok gözüküyor ücretli servis gönderebilirim dedi.
Bildiğim bütün DNS olsun IP olsun ayarlarını değiştirdim kurcaladım complate internet repairda denedim sorunum çözülmedi.
Mac laptoptan Wi-Fi üzerinde test ettim hiçbir kesinti donma gibi bir problem yok Wi-Fi olmasına rağmen. Kendi bilgisayarımda hala aynı chorome dışı tarayıcılardan da baktım yine aynı sıkıntı oldu format attım sil yükle yaptım çözemedim.
Not 1000MBPS fiber internet kullanıyorum.