İnternet sürekli kopuyor

KeRoRuSh

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı kullanırken sürekli internetim kopuyor ancak evdeki diğer cihazlarda böyle bir problem yok uzak olduğunda dolayı olduğunu düşünmüyorum çünkü modeme daha uzak olan bir bilgisayar hiç kopmadan kullanıyor. Bir sürü çözüm denedim şu an kesildiğinde Aygıt Yöneticisi'nden sürücüyü yeniden yüklüyorum kısa bir süre kesilmiyor ancak sonra yine kesiliyor. Bir de bazen hiç kesilmezken bazen sürekli kesiliyor.

Not: Kuzenlerimin internetini kullanırsamda aynı sorunu yaşıyorum yani sorun bilgisayarda gibi.

Arkadaşlar bilgisayarı kullanırken sürekli internetim kopuyor ancak evdeki diğer cihazlarda böyle bir problem yok uzak olduğunda dolayı olduğunu düşünmüyorum çünkü modeme daha uzak olan bir bilgisayar hiç kopmadan kullanıyor. Bir sürü çözüm denedim şu an kesildiğinde Aygıt Yöneticisi'nden sürücüyü yeniden yüklüyorum kısa bir süre kesilmiyor ancak sonra yine kesiliyor. Bir de bazen hiç kesilmezken bazen sürekli kesiliyor.

Not: Kuzenlerimin internetini kullanırsamda aynı sorunu yaşıyorum yani sorun bilgisayarda gibi.

Ya sürücü kaynaklı ya da donanımsal eski driver sürümünü indirmeyi dener misin bu arada kullandığın adaptör modeli nedir?

Laptop kullanıyorum modeli AN515-58 i5 12. nesil RTX 4050.bilgisayarda 22.190.4 yüklüydü geçen gün 23.90.02 sürümünü yükledim ama şimdi biraz daha eski modelini yüklerim.

Bir de Killer Wireless lan olarak geçiyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar şu videodaki yöntemi uyguladım şu ana kadar hiç olmadı akşama tekrar yazarım sonucu.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hala çözülmedi. Galiba yazılımda değil donanımda hata var. Teknik servise göndereceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı