İnternet sürekli kopuyor

mastermeloo

Centipat
Daha fazla  
Uzun zamandır internetim sürekli kopuyor. Ne çözüm varsa yaptım denedim kopma yaşadığım cihaz eski bir laptop fakat telefon tablet gibi cihazlarda internet kopmuyor. Yakın zamanda yeni sistem alacağım ve aynı sorun onda da yaşanır diye korkuyorum. Sorun modemde midir yoksa laptopta mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır internetim sürekli kopuyor. Ne çözüm varsa yaptım denedim kopma yaşadığım cihaz eski bir laptop fakat telefon tablet gibi cihazlarda internet kopmuyor. Yakın zamanda yeni sistem alacağım ve aynı sorun onda da yaşanır diye korkuyorum. Sorun modemde midir yoksa laptopta mı?

Arkadaşımda da bu sorun vardı 2 kişiler evde birinin laptopunun interneti oyun oynarken sürekli kopuyordu diğerinin kopmuyordu o yüzden modemden olduğunu sanmıyorum.

Wi-Fi adaptörü, menzil genişletici falan kullanıyorsan onlar etkileyebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı