Tenda V12 modem ile internet sürekli kopuyor

Keenetic cihazların alametifarikası yazılımıdır. Türkiye'deki DSL altyapıyla gerçekten iyi başa çıkmaktadır. Yüksek kararlılığa ve ayarlar konusunda fazla esnekliğe sahiptir.

Hocam babama zor aldırdım bunu bir de iade edersem sıkıntı olur modem zaten iyi F/P bir ürün araştırdım.
O zaman İnternet Hizmet Sağlayıcınız ile görüşme yoluna gidiniz.

Cihazla ilgili konuyu belki bütçenize uygun daha iyi bir ürünü edinebilirsiniz diye açmıştım.

Bu arada test sonucu oldu.

Dosya Ekleri

• resim_2023-05-31_013441632.png
    resim_2023-05-31_013441632.png
    41,9 KB · Görüntüleme: 92
Hocam yaklaşık 15 dakikadır internet ışığı yeşil yanmasına rağmen interney yok güvenli gösteriyor cidden 500 TL fark ile o modem alınsa değişir mi @Burak5415

Jitter ping çok fazla, rekabetçi oyun oynamanız mümkün değil.

GeForce NOW açmaya çalıştığım zaman hep internet gidiyor istisnasız normal YouTube'ta video Discord da ses konuşmada problem yok GeForce NOW girdiğim zaman direk internet gidiyor.

Hocam yaklaşık 15 dakikadır internet ışığı yeşil yanmasına rağmen interney yok güvenli gösteriyor cidden 500 TL fark ile o modem alınsa değişir mi @Burak5415

GeForce NOW açmaya çalıştığım zaman hep internet gidiyor istisnasız normal YouTube'ta video Discord da ses konuşmada problem yok GeForce NOW girdiğim zaman direk internet gidiyor.

O modemde DSL özelliği yok yani senin işine yaramaz Keenetic hopper DSL bakabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı