İnternet Sürücüsü Nasıl Güncellenir?

Borain

Hectopat
Öncelikle hepinize merhabalar. Düşük sistem gereksinimlerine sahip olduğum için tekrardan Windows 7 işletim sistemine geçiş yaptım. Bu işlemi Windows 10’dan 8.1’e yaparken de driverleri yedekleme gibi bir şey yapmamıştım ve bütün driverlar hazırdı.

Ama şimdi ise driverler yok ve internete de bağlanamıyorum. Notebook kullanıyorum ve modeme bağlayabileceğim sarı kablo da yok sadece 1 Samsung 1 Apple telefona 1 Notebook’a ve Windows old’a sahibim acilen yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisi, ağ bağlaştırıcılarına girin, orda ne yazıyor ? Onu bizimle paylaşın, hatta özellikler diyip ayrıntılar kısmından donanım kimliği paylaşın.
Örnek;

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    31,6 KB · Görüntüleme: 716
Sorununuz şu anladığım kadarı ile, işletim sisteminizi Windows 7 ye düşürdünüz fakat bu işlemi yapmadan önce driverları indirip yedeklemediniz.
Bilgisayarınız LAN driveri tanımıştır fakat Cat5 kablonuz olmadığı için bundan faydalanamıyorsunuz.
Bilgisayarınızın marka ve modelini verir misiniz bakalım telefon ile indirilebilecek şartlarda bir driver bulabilecek miyiz?

Hepinize çok teşekkür ederim. Editörler yazım hatamdan dolayı kısa süreliğine yorum yapmamı engelledi ve ben de o sırada windows.old’dan internet driverini alabildim ve şuan sorunsuzca kullanabiliyorum. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı