B BayCoder Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 533 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #11 Huso112 dedi: Ne kadar Opera kullansam da gönlüm Firefox'ta. Sadece arayüzü biraz kötü geliyor benim için :/ Genişletmek için tıkla... Hocam Firefox proton temasını denediniz mi?
Huso112 dedi: Ne kadar Opera kullansam da gönlüm Firefox'ta. Sadece arayüzü biraz kötü geliyor benim için :/ Genişletmek için tıkla... Hocam Firefox proton temasını denediniz mi?
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 25 Nisan 2021 #12 Huso112 dedi: Ne kadar Opera kullansam da gönlüm Firefox'ta. Sadece arayüzü biraz kötü geliyor benim için :/ Genişletmek için tıkla... Firefox daha hızlı bir tarayıcı olduğu için tasarım anlamında belki önde olmayabilir ama farkı hızıyla kapatıyor.
Huso112 dedi: Ne kadar Opera kullansam da gönlüm Firefox'ta. Sadece arayüzü biraz kötü geliyor benim için :/ Genişletmek için tıkla... Firefox daha hızlı bir tarayıcı olduğu için tasarım anlamında belki önde olmayabilir ama farkı hızıyla kapatıyor.
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 25 Nisan 2021 #13 Brave.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Nisan 2021 #14 BayCoder dedi: Hocam Firefox proton temasını denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam YAKIYOR! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Baksanıza şuna
BayCoder dedi: Hocam Firefox proton temasını denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam YAKIYOR! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Baksanıza şuna
B BerktaN Kilopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 384 Çözümler 9 25 Nisan 2021 #15 Uzun bir süredir Opera GX kullanıyordum ancak bilgisayara format attıktan sonra Edge’nin daha hızlı ve stabil çalıştığını fark ettim. Eksikliğini hissettiğim tek şey yandaki menü ve adblock oldu. Adblock işinide bir eklenti yardımıyla çözebilirsin.
Uzun bir süredir Opera GX kullanıyordum ancak bilgisayara format attıktan sonra Edge’nin daha hızlı ve stabil çalıştığını fark ettim. Eksikliğini hissettiğim tek şey yandaki menü ve adblock oldu. Adblock işinide bir eklenti yardımıyla çözebilirsin.
B BayCoder Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 533 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #16 Huso112 dedi: Hocam yakıyor! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Baksanıza şuna. Genişletmek için tıkla... Bende proton temasıyla kullanıyorum, gerçekten klasik Firefox'dan sıkılan insanlar için çok iyi.
Huso112 dedi: Hocam yakıyor! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Baksanıza şuna. Genişletmek için tıkla... Bende proton temasıyla kullanıyorum, gerçekten klasik Firefox'dan sıkılan insanlar için çok iyi.
Nightwishw Decapat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 217 Çözümler 3 25 Nisan 2021 #17 436523 dedi: Edge, Brave, Vivaldi'ya da Firefox kullanın. Ben Edge kullanıyorum, öneririm. Genişletmek için tıkla... Vivaldi güvenli midir peki?
436523 dedi: Edge, Brave, Vivaldi'ya da Firefox kullanın. Ben Edge kullanıyorum, öneririm. Genişletmek için tıkla... Vivaldi güvenli midir peki?
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 25 Nisan 2021 #18 Nightwishw dedi: Vivaldi güvenli midir peki? Genişletmek için tıkla... Güvenlidir.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Nisan 2021 #19 BayCoder dedi: Bende proton temasıyla kullanıyorum, gerçekten klasik Firefox'dan sıkılan insanlar için çok iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben böyle yaptım. Bu da temanın linki.
BayCoder dedi: Bende proton temasıyla kullanıyorum, gerçekten klasik Firefox'dan sıkılan insanlar için çok iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben böyle yaptım. Bu da temanın linki.
B BayCoder Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 533 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #20 Huso112 dedi: Eki Görüntüle 991827 Hocam ben böyle yaptım. Bu da temanın linki. Genişletmek için tıkla... Bu da çok iyiymiş hocam.
Huso112 dedi: Eki Görüntüle 991827 Hocam ben böyle yaptım. Bu da temanın linki. Genişletmek için tıkla... Bu da çok iyiymiş hocam.