Çözüldü İnternet tarifesi 100Mbps yapılınca Asus DSL AC-750 modem değiştirilmeli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sonercem

Hectopat
Selam herkese,
Benim anlık olarak kullandığım
Download Mbps -51.07 ; Upload Mbps 14.36
hızlarındaki tarifemi 100Mbps alacak şekilde sağlayıcımdan yükseltmek istiyorum. Fakat kendi modemim ASUS DSL AC-750 modeli, sağlayıcının sunmuş olduğu modeli kullanmıyorum. Güncellersem bana değiştirmem gerektiğini söylerler mi? Değiştirmem gerekir mi? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selam herkese,
hızlarındaki tarifemi 100Mbps alacak şekilde sağlayıcımdan yükseltmek istiyorum. Fakat kendi modemim ASUS DSL AC-750 modeli, sağlayıcının sunmuş olduğu modeli kullanmıyorum. Güncellersem bana değiştirmem gerektiğini söylerler mi? Değiştirmem gerekir mi? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Hayır gerekmez.
Selam herkese,
Hayır gerekmez.

Son düzenleme:
Çözüm
Modemin 2.4 Ghz'de 300 Mbps, 5 Ghz'de ise 433 Mbps hız destekliyor. Değiştirmene gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı