İnternet tarifesi önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada hocam VDSL kullanıyorum dediniz ama attığınız o uzun kodda ADSL yazıyor. Şu an ADSL kullanıyorsunuz haberiniz olsun

Maalesef evim müstakil, sokakta fiber bulunmuyor.

Bu arada hocam VDSL kullanıyorum dediniz ama attığınız o uzun kodda ADSL yazıyor. Şu an ADSL kullanıyorsunuz haberiniz olsun

TTNET'ten sorgulama yaptığımda bana HiperNet geldiği söyleniyor VDSL tarifesi ödüyorum ayrıca ama modemden acılıyorsa bilmiyorum

Hocam benim modem VDSL değilmiş ya bu işlerden pek anlamıyorum kusura bakmayın modeli P-1302-T10D v3

bu arada bikaç haftadır sürekli internette kopma wifi sinyali azalması sorunları yaşıyorum bunun kullandığım modelin adsl olması ile alakası varmıdır?

Wi-Fi sinyali azalması modemle ilgili hocam. Siz uygun bütçeli yeni bir VDSL modem alın. Türk Telekom'dan ADSL'den VDSL'e geçiş talep edin. Bildiğim kadarıyla sadece VDSL ve fiber hatlarda internet servis değişikliği yapılıyor.

Doğrudur hocam telekom VDSL den FİBER e geçiş yaparken Nakil aldırarak geçiş yaptırıyor.

TT klasik olarak yüksek fiyat düşük hizmet kalitesini devam ettiriyor ama tek mantıklı seçenek Netspeed gibi geliyor şu an bana. Onda da peşin ödeme istiyor anladığım kadarıyla 12 ayı
Hocam illaki Taahhüt olsun derseniz tabi Telekom ve Türkcell'e bakabilirsiniz ancak Taahhütsüz ve uygun fiyat derseniz TürkNet, Netspeed öneririm, diğer sağlayıcılara hiç bakmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…