İnternet tarifesi önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam 18 ay için (ilk 6 ay 260 son 12 ay 520 TL) teklif ediyor TT,

Netspeed 27 Mbps veriyor şayet sözleşme 12 aylık

1719174556335.png

Göknetten sorgulayın hocam ama dediğim gibi oradaki verilen değer de kesin değil. TT sanki yine uçuk fiyat vermiş gibi geldi bana.

TT klasik olarak yüksek fiyat düşük hizmet kalitesini devam ettiriyor ama tek mantıklı seçenek Netspeed gibi geliyor şu an bana. Onda da peşin ödeme istiyor anladığım kadarıyla 12 ayı

TT klasik olarak yüksek fiyat düşük hizmet kalitesini devam ettiriyor ama tek mantıklı seçenek Netspeed gibi geliyor şu an bana. Onda da peşin ödeme istiyor anladığım kadarıyla 12 ayı.

Hocam saha dolabına uzaksınız anladığım kadarıyla. Bu yüzden en yüksek hızı en düşük fiyata veren internet sağlayıcılarına bakmanız daha faydalı olur.

Hocam saha dolabına uzaksınız anladığım kadarıyla. Bu yüzden en yüksek hızı en düşük fiyata veren internet sağlayıcılarına bakmanız daha faydalı olur.

Hocam saha dolabından kastınız sokaklarda olan büyük kutularsa onun nerede olduğundan haberim bile yok :D ama şu şeyi diyorsanız direk benim balkonumdan eve geliyor

1719175169304.png

TT klasik olarak yüksek fiyat düşük hizmet kalitesini devam ettiriyor ama tek mantıklı seçenek Netspeed gibi geliyor şu an bana. Onda da peşin ödeme istiyor anladığım kadarıyla 12 ayı
Aylık da ödeme yapabilirsiniz yıllık toplu ücret de ödeyebilirsiniz orası sizin seçiminize kalıyor. Yıllık ödeme gelen zamdan kurtarıyor.

Hocam saha dolabından kastınız sokaklarda olan büyük kutularsa onun nerede olduğundan haberim bile yok :D ama şu şeyi diyorsanız direk benim balkonumdan eve geliyor.

Eki Görüntüle 2230628

Yok hocam sokak aralarında şöyle dolaplar var. Yaz aylarında fan açar sesini duyarsınız.

Dosya Ekleri

• ebf48a5835ac72152be9656b7eb434c3.jpg
    ebf48a5835ac72152be9656b7eb434c3.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 17
Aylık da ödeme yapabilirsiniz yıllık toplu ücret de ödeyebilirsiniz orası sizin seçiminize kalıyor. Yıllık ödeme gelen zamdan kurtarıyor.

Benim amacım zaten zamdan kaçmak o yüzden taahhütlü almaya çalışıyorum hocam, TT 24 verseydi düşünmeden devam ederdim.

Yok hocam sokak aralarında şöyle dolaplar var. Yaz aylarında fan açar sesini duyarsınız.

Hocam kafadan 900-950M falan var eve en yakın gördüğüm dolap büyük ihtimalle odur. Bunun daha yakına gelmesi için talep, dilekçe vs verebiliyor muyuz peki? Bir de VDSL sanırım bu dolaba kadar gelen fiber oluyor buradan ileri fiber gelmesi icinde yapabileceğim bir şey bulunuyor mu?

Benim amacım zaten zamdan kaçmak o yüzden taahhütlü almaya çalışıyorum hocam, TT 24 verseydi düşünmeden devam ederdim.

Hocam kafadan 900-950M falan var eve en yakın gördüğüm dolap büyük ihtimalle odur. Bunun daha yakına gelmesi için talep, dilekçe vs verebiliyor muyuz peki? Bir de VDSL sanırım bu dolaba kadar gelen fiber oluyor buradan ileri fiber gelmesi icinde yapabileceğim bir şey bulunuyor mu?

Sokağınızda fiber var mı hocam biliyor musunuz? Sokağınızdaki evlere rastgele altyapı sorgulaması yapabilirsiniz. İmza toplamakla altyapı kolay geleceğini düşünmüyorum. Sitelere çabuk geliyor sadece maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı