Ahmet54 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Yer Sakarya 18 Aralık 2018 #11 kerem2018 dedi: internete girme sorunu yok zaten Genişletmek için tıkla... Yok hayır. Mobil interneti ile girdiğinde ünlem çıkıyor'mu onu dedim.
kerem2018 dedi: internete girme sorunu yok zaten Genişletmek için tıkla... Yok hayır. Mobil interneti ile girdiğinde ünlem çıkıyor'mu onu dedim.
K kerem2018 Megapat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 276 18 Aralık 2018 #12 iGY 6 dedi: Komut istemcisini(CMD) açıp Kod:Panoya kopyala ipconfig /release ipconfig /renew ipconfig /flushdns kodlarını sırasıyla kullanır mısınız? Buna rağmen herhangi bir sonuç elde edemiyorsanız ben halen internet sürücünüzü silip en yeni veya sondan bir önceki sürümünü yüklediğinizde çözebileceğinize inanıyorum. Genişletmek için tıkla... 3-4 sefer yapmıştım bu söylediklerinizi. sanırım anakart win 10 a uygun değil, onu anladım. win7 ye döneceğiz mecburen. çok teşekkürler Ahmet54 dedi: Yok hayır. Mobil interneti ile girdiğinde ünlem çıkıyor'mu onu dedim. Genişletmek için tıkla... Mobil internette sorun yok. Sadece masaüstü makinede sorun var
iGY 6 dedi: Komut istemcisini(CMD) açıp Kod:Panoya kopyala ipconfig /release ipconfig /renew ipconfig /flushdns kodlarını sırasıyla kullanır mısınız? Buna rağmen herhangi bir sonuç elde edemiyorsanız ben halen internet sürücünüzü silip en yeni veya sondan bir önceki sürümünü yüklediğinizde çözebileceğinize inanıyorum. Genişletmek için tıkla... 3-4 sefer yapmıştım bu söylediklerinizi. sanırım anakart win 10 a uygun değil, onu anladım. win7 ye döneceğiz mecburen. çok teşekkürler Ahmet54 dedi: Yok hayır. Mobil interneti ile girdiğinde ünlem çıkıyor'mu onu dedim. Genişletmek için tıkla... Mobil internette sorun yok. Sadece masaüstü makinede sorun var
K kerem2018 Megapat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 276 19 Aralık 2018 #13 Sanırım Win 10 a uyum sağlamıyor bizim sistem. Windows 7 kurup kullanacağım, başka çare yok. Teşekkürler ilginize
Sanırım Win 10 a uyum sağlamıyor bizim sistem. Windows 7 kurup kullanacağım, başka çare yok. Teşekkürler ilginize