MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.322 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ağustos 2023 #11 kino dedi: Acil paraya ihtiyacın yoksa satmaya bile değmez, yedekte dursun ileride kendi kullandığına bir şey olsa masraf etmezsin. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemciye kule tipi fan taktırıyorum onun yükünü bir nebze hafiftletir diye düşündüm
kino dedi: Acil paraya ihtiyacın yoksa satmaya bile değmez, yedekte dursun ileride kendi kullandığına bir şey olsa masraf etmezsin. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemciye kule tipi fan taktırıyorum onun yükünü bir nebze hafiftletir diye düşündüm
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 8 Ağustos 2023 #12 MarkusRuhl dedi: Hocam işlemciye kule tipi fan taktırıyorum onun yükünü bir nebze hafiftletir diye düşündüm Genişletmek için tıkla... Anladım, umarım alıcı çıkar. Bu sitelerde çıkmıyorsa forumlarda falan imkansız. Özellikle sarı sitenin trafiği çok yoğun.
MarkusRuhl dedi: Hocam işlemciye kule tipi fan taktırıyorum onun yükünü bir nebze hafiftletir diye düşündüm Genişletmek için tıkla... Anladım, umarım alıcı çıkar. Bu sitelerde çıkmıyorsa forumlarda falan imkansız. Özellikle sarı sitenin trafiği çok yoğun.
MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.322 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ağustos 2023 #13 kino dedi: Anladım, umarım alıcı çıkar. Bu sitelerde çıkmıyorsa forumlarda falan imkansız. Özellikle sarı sitenin trafiği çok yoğun. Genişletmek için tıkla... Hocam fiyatı aşırı uygun yapıp beklemeye geçeceğim biraz tok fiyat yazdığımı farkettim
kino dedi: Anladım, umarım alıcı çıkar. Bu sitelerde çıkmıyorsa forumlarda falan imkansız. Özellikle sarı sitenin trafiği çok yoğun. Genişletmek için tıkla... Hocam fiyatı aşırı uygun yapıp beklemeye geçeceğim biraz tok fiyat yazdığımı farkettim