cgurses
Megapat
Daha fazla
Selamlar bilinen bir Online alisveris sitesinde 2.5 TL'ye Office lisans satin aldim. Bir saat sonra bana bir e-posta adresi ve şifresi gönderildi. İlgili e-posta adresine girdim şifremi değiştirdim uygulamayı yükledim. Uygulamayi açtığımda bilgisayarınız firmaniza kaydediliyor dedi. Ben bu mesaji görünce işlemi iptal ettim.
Şimdi sorum şu bu tür ucuz lisanslar kullanirsak başımıza ne gelir? Yarın bir gün biri çıkıp bu bilgisayar firmamızın Mali bizim firmamız üzerine kayıtlı der mi? Bu konu hakkinda aslinda güzel bir video ve makale çikabilir. Ve bence uzun süre izleyenlerde referans bir içerik olarak zihinlerde yer tutar. Adım adım ucuz lisan ile başınıza neler gelebileceğinizi açıklıyoruz şeklinde uygulamali bir video Technopat'a yakışır.
Bu lisanslar nasil elde ediliyor?
Nasıl satiliyor?
Saticinin bu lisansı kullananlar üzerindeki yetkileri nelerdir?
Şimdi sorum şu bu tür ucuz lisanslar kullanirsak başımıza ne gelir? Yarın bir gün biri çıkıp bu bilgisayar firmamızın Mali bizim firmamız üzerine kayıtlı der mi? Bu konu hakkinda aslinda güzel bir video ve makale çikabilir. Ve bence uzun süre izleyenlerde referans bir içerik olarak zihinlerde yer tutar. Adım adım ucuz lisan ile başınıza neler gelebileceğinizi açıklıyoruz şeklinde uygulamali bir video Technopat'a yakışır.
Bu lisanslar nasil elde ediliyor?
Nasıl satiliyor?
Saticinin bu lisansı kullananlar üzerindeki yetkileri nelerdir?
Son düzenleyen: Moderatör: