İnternet Üzerinde Ucuza Satılan Office Programı Anahtarları

cgurses

Megapat
Daha fazla  
Selamlar bilinen bir Online alisveris sitesinde 2.5 TL'ye Office lisans satin aldim. Bir saat sonra bana bir e-posta adresi ve şifresi gönderildi. İlgili e-posta adresine girdim şifremi değiştirdim uygulamayı yükledim. Uygulamayi açtığımda bilgisayarınız firmaniza kaydediliyor dedi. Ben bu mesaji görünce işlemi iptal ettim.

Şimdi sorum şu bu tür ucuz lisanslar kullanirsak başımıza ne gelir? Yarın bir gün biri çıkıp bu bilgisayar firmamızın Mali bizim firmamız üzerine kayıtlı der mi? Bu konu hakkinda aslinda güzel bir video ve makale çikabilir. Ve bence uzun süre izleyenlerde referans bir içerik olarak zihinlerde yer tutar. Adım adım ucuz lisan ile başınıza neler gelebileceğinizi açıklıyoruz şeklinde uygulamali bir video Technopat'a yakışır.
Bu lisanslar nasil elde ediliyor?
Nasıl satiliyor?
Saticinin bu lisansı kullananlar üzerindeki yetkileri nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar bilinen bir Online alisveris sitesinde 2.5 TL'ye Office lisans satin aldim. Bir saat sonra bana bir e-posta adresi ve şifresi gönderildi. İlgili e-posta adresine girdim şifremi değiştirdim uygulamayı yükledim. Uygulamayi açtığımda bilgisayarınız firmaniza kaydediliyor dedi. Ben bu mesaji görünce işlemi iptal ettim.

Şimdi sorum şu bu tür ucuz lisanslar kullanirsak başımıza ne gelir? Yarın bir gün biri çıkıp bu bilgisayar firmamızın Mali bizim firmamız üzerine kayıtlı der mi? Bu konu hakkinda aslinda güzel bir video ve makale çikabilir. Ve bence uzun süre izleyenlerde referans bir içerik olarak zihinlerde yer tutar. Adım adım ucuz lisan ile başınıza neler gelebileceğinizi açıklıyoruz şeklinde uygulamali bir video Technopat'a yakışır.
Bu lisanslar nasil elde ediliyor?
Nasıl satiliyor?
Saticinin bu lisansı kullananlar üzerindeki yetkileri nelerdir?
Şu an beni oldukça kokuttunuz. Ben de 25₺'ye almıştım. Şu an endişelendim.

Hayatım boyunca KMS'yi sadece bunun için kullandım. Elimde orijinal 2010 Professional Plus var ama lisans anahtarı olmadığı için(Geçiciliği bitti sanırım.) böyle yapmıştım. İnternetteki ucuz lisansları çok tekin değiller. Güvenmeyin derim.
Hayatım boyunca KMS'yi sadece bunun için kullandım. Elimde orijinal 2010 Professional Plus var ama lisans anahtarı olmadığı için(Geçiciliği bitti sanırım.) böyle yapmıştım. İnternetteki ucuz lisanslar çok tekin değiller. Güvenmeyin derim.

Şu an beni oldukça kokuttunuz. Ben de 25₺'ye almıştım. Şu an endişelendim.

Sormayin beni de bir endise kapladi bu zamana kadar bir yıllık bilgisayarımda bu şekilde iki kere Office iki kere Windows liansi satin aldim. Daha onceden bu tur yani "cihaziniz firmaniza kaydettiriliyor " mesajı dikkatimi çekmemişti. Şu an ileride ne olur? Bu sacma durumdan nasil kurtulunur bende bilmiyorum. Recep ve Ali beyin konu ile ilgili bir tavsiyesi var mi acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı