İnternet üzerinden alışveriş güvenli mi?

Windows mavi ekran olayından bahsediyorsanız ortada siber saldırı yok. Bir güvenlik firmasının kurumsal yazılımında hatalı bir güncelleme sebep oldu çökmelere. Bireyselde, endişeye gerek yok. Sorun da çözüldü zaten.

Kim yedi? Ne zaman yedi?

Microsoft yemiş sanırım.

Siber saldırı gibi bir durum ortada yok dünyada bir internet kesintisi yaşanmış ama enterasan şekilde biz etkilenmedik.

Daha demin internet gitti geldi 3-4 dakika içerisinde.
Windows mavi ekran olayından bahsediyorsanız ortada siber saldırı yok. Bir güvenlik firmasının kurumsal yazılımında hatalı bir güncelleme sebep oldu. Bireyselde endişeye gerek yok.
Windows cihazlarda kararma,mavileşme olmuş denilene göre; ben yaşamadım.

Alacağım ürün.

Microsoft yemiş sanırım.

Windows cihazlarda kararma,mavileşme olmuş denilene göre; ben yaşamadım.

Alacağım ürün.
Tahtakale varsa yakınlarınızda orda daha uyguna oluyor. Amazon'un indirimli fiyatı oranın normal fiyatından pahalıydı mesela aynı bant.

Microsoft yemiş sanırım.

Windows cihazlarda kararma, mavileşme olmuş denilene göre; ben yaşamadım.

Alacağım ürün.

Pek bilindir bir siteye benzemiyor Trendyol, Hepsiburada'da falan yok mu benzeri ürünler.

Sizin şahsi kesintiniz olabilir gün içinde ya da herhangi bir zamanda internet kesintisi yaşamadım.
Aynı şekilde bende geceden beri kesintiler yaşıyorum. Geceden 10 15 kere gidip gelmiştir. ADSL ve internet ışıklarım gidip bir kaç dakikaya geri geliyorlar. Bir kere daha kesinti yaşarsam bireysel bir sorun olduğunu düşünüp müşteri hizmetlerini arayacağım.

Aynı şekilde bende geceden beri kesintiler yaşıyorum. Geceden 10 15 kere gidip gelmiştir. ADSL ve internet ışıklarım gidip birkaç dakikaya geri geliyorlar. Bir kere daha kesinti yaşarsam bireysel bir sorun olduğunu düşünüp müşteri hizmetlerini arayacağım.

Şahsen gün içinde veya yakın zamanda hiçbir kesinti yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı