İnternet üzerinden Arapça nasıl öğrenilir?

murathanc

Hectopat
Makaleler
1
Ücretli/Ücretsiz internet üzerinden nasıl öğrenebilirim? Bildiğim kadarıyla arapça Klasik ve Modern olarak 2 şekilde oluyor. Tecrübe eden ya da bilenler varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Ücretli/Ücretsiz internet üzerinden nasıl öğrenebilirim? Bildiğim kadarıyla arapça Klasik ve Modern olarak 2 şekilde oluyor. Tecrübe eden ya da bilenler varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Önce harfleri ezberle. İyice bir bak. ChatGPT ile birlikte çalışabilirsin ben öyle yaptım. Udemy kurslarına falan bak biraz. Mentor Arapça diye bir YouTube kanalı var. Hem Udemy'den, hem de Zoom üzerinden ders veriyor. Preply.com'a da bakabilirsin. Dün gece orda Arapça dersindeydim.

Önce harfleri ezberle. İyice bir bak. ChatGPT ile birlikte çalışabilirsin ben öyle yaptım. Udemy kurslarına falan bak biraz. Mentor Arapça diye bir YouTube kanalı var. Hem Udemy'den, hem de Zoom üzerinden ders veriyor. Preply.com'a da bakabilirsin. Dün gece orda Arapça dersindeydim.
Üzdü.. Konya ilahiyatta öğretim görevlisi olan bir hoca varmış Zeki Keş adında onun Arapcadersleri.com isimli bi sayfasına denk geldim, derslerini aldım. Destekleyici olarak kullanırım artık bu söylediklerini

Niye üzdü yahu.

Bak ben tek başıma hoca falan da yoktu. Kendi kendime gittim harflerin hepsini ezber ettim. Osmanlıca konuşup okuyabiliyorum. 3 günde yaptım bu söylediklerimi.

Aldığım ücretliydi ondan dedim başka bir seçenek varmış gibisinden.. Sıkıntı değil halledeceğiz inşallah
Size de bravo hocam sabırla devam..

hocam. ücretli lazım zaten. ben de ücretli aldım ve tek seferlik ders aldım. ayriyetten, beraber çalışsak daha iyi olmaz mı hocam?

Hocam ne yaptınız?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı