Selam dostlar, Akbank kartı çıkarmayı düşünüyorum. Ya da herhangi bir banka da olur. Hemen kart lazım bana. Havale yapılacak da. İnternet üzerinden bir kart çıkarıp, direk kullanım yapabiliyor muyum?
@HalfGlaze @revivality Hocam bunlar belli bankaları kabul ediyorlarda bu gözükmüyor orada. Başka banka öneriniz var mıdır?
Hocam bir liste var elimde bu. Bu banka hesaplarından birini açmam gerekiyor. Havale ancak bu bankalara yapılabiliyor. Listeyi atıyorum hemen buraya.Ne gözükmüyor anlayamadım?
Hocam bir liste var elimde bu. Bu banka hesaplarından birini açmam gerekiyor. Havale ancak bu bankalara yapılabiliyor. Listeyi atıyorum hemen buraya.
Akbank
ADABANK
KUVEYTTÜRK
ŞEKERBANK
Albaraka
Anadolu BANK
ASYAKATILIM
DenizBank
Finansbank
HSBC
İNG BANK
GARANTİ
İş Bankası
Bu bankalar içinden hemen internetten hesap açabileceğim var mıdır? (Liste konuyu açarken elimde yoktu. Ondan dolayı şimdi atıyorum)
Sağ olun hocam.![]()
İşCep ile müşterimiz olmak çok kolay! | Türkiye İş Bankası
İş Bankası ile internetten hesap açmak çok kolay! Tek tıkla sıra beklemeden internetten banka hesabı başvurusu yapabilirsiniz. Hemen İş Bankası müşterisi olun!www.isbank.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.