Nasıl banka kartı çıkartılır?

Papara kartını onaylat bence, bende İş Bankası olmasına rağmen Papara kullanıyorum.
Arayüzü daha sade ve kullanışlı, seni sabahın 8'inde arayıp taciz etmiyorlar, cashback anında gerçekleşiyor, kartını özelleştirebiliyorsun ve yeni kart çıkarttırmak veya sanal kart açmak çok kolay, her işlemde ücret kesmiyorlar vs.
tek bir sıkıntısı var Midas benzeri borsa platformlarına para yatırabiliyorsunuz fakat parayı Papara IBAN'ıyla çekemiyorsunuz, parayı çekmek için İş Bankası, ziraat tarzı hesaplara ihtiyaç oluyor.

Hocam Nays'taki cashbackler varken Papara cidden yetersiz gibi olmaya başladı bence. Ayrıca 6 ayda bir para kesmeye başladılar.

Kart sipariş etmeniz gerekiyor, ücret talep etmiyorlar.
Kimlik ile doğrulama tarzı başka seçeneklerde vardı diye hatırlıyorum, uygulamayı kontrol edebilirsiniz.

Vallaha oldu sadece fotoğraflı kimlik lazım oda çarşamba olacak sağ ol Papara'ya geri dönüş yaptırttığın için.

Hocam Nays'taki cashbackler varken Papara cidden yetersiz gibi olmaya başladı bence. Ayrıca 6 ayda bir para kesmeye başladılar.

6 ayda bir ne kadar kesiyor fazla mı?

Vallaha oldu sadece fotoğraflı kimlik lazım oda çarşamba olacak sağ ol Papara'ya geri dönüş yaptırttığın için.

6 ayda bir ne kadar kesiyor fazla mı?
Benden yıllardır hiç kesmedi, yanlış bilgi.

Benden yıllardır hiç kesmedi, yanlış bilgi.

Vallahi hocam Papara'nın resmi mail adresine mesaj atmıştım. Bana 6 ayda bir yanlış hatirlamiyorsam 20 tl civarı para kesiliyor demislerdi. Ama parantez açayım soylemeyi unuttum hesabını 6 aydır kullanmayan giriş dahi yapmayanlardan kesiliyor bu para. Eğer hesaba birkaç ayda bir giriş yapsanız bile yeter. Gönderdiğim mailden dolayı verdikleri bilgide burada.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240706_193742_Gmail.jpg
    Screenshot_20240706_193742_Gmail.jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı