İnternet Üzerinden Gold Bilgisayar'dan HDD Satın Alınılır mı ?

Daha fazla  
Gold Bilgisayar'dan HDD satın almayı düşünüyorum da, Yurtiçi kargo ile teslimatda HDD'ye herhangi bir zarar verilebilir mi ? Eğer HDD'de herhangi bir hasar olursa tekrar geri iade edip yenisini alabilir miyim ?

Ben Gold Bilgisayar'dan sarj kablosu aldım. Fakat adamlar öyle bir paketlemişler ki sanki içinde hazine var gibi gayet sağlam bir şekilde zarar görmesinin imkanı yoktu. Fakat bir tek o sipariş mi öyledir yoksa bütün siparişleri bu kadar dikkatli mi paketliyorlar bilmiyorum. Benim fikrim zarar gelmeyeceği yönünde fakat yinede sadece fikir :)

Kargodan bir sıkıntı olmaz hatta bana göre Türkiye deki kargo şirketlerinden UPS ve Yurtiçi en iyisi ama hdd yi ben internetten almam taşıma esnasın da bozulma ihtimali var SSD olsa alınabilirdi. Kısacası mağazadan almanı tavsiye ederim.

Bu ön yargınız sadece Yurtiçi kargoya mı yoksa kargoların geneline mi? Hasar olursa tutanak tutturabilir veya Gold Bilgisayar ile görüşüp olayı halledebilirsiniz.

Teslimatın geldiği vakitte ben evde olmayabilirim. Okulda VS. yerlerde olabilirim. Gold Bilgisayarın mağazasına götürüp halledebilir miyim sorun çıkarsa ?

Onu telefonla arayıp sorun ama internet alışverişlerinde mağazalarla olmuyor bildim kadarı ile arızayı bildiriyorsunuz kargoya verin bize gönderin diyorlar. Değişimi öyle yapıyorlar. Siz arayıp Gold'a sorun size daha iyi bilgi verirler.

İnternet alışverişinde mağazalar yan çizebilir geri götürdüğünüzde. HDD de hassas olduğundan elle alma taraftarıyım HDD konusunda.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı