Ra s Hectopat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 128 Yer Ashina Castle Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2019 #1 Malum indirimler yaklaştı benim gibi tecrübesiz olanlar alırken ve aldıktan sonra nelere dikkat etmeli?
Malum indirimler yaklaştı benim gibi tecrübesiz olanlar alırken ve aldıktan sonra nelere dikkat etmeli?
G Guest34HG5400 Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2019 #2 Garanti belgesi(Laptoplarda var mı bilmiyorum bir araştır) ve faturası kesin olsun. Artı 0 Eksi
poison Decapat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 254 10 Kasım 2019 #3 Guvenilir saticidan alinmali, magaza yorumlari okunmali. Farkli sitelerde ki fiyatlara bakilmali. Malum indirim adi altinda bindirim yapanlardan uzak durmali. Artı 0 Eksi
Guvenilir saticidan alinmali, magaza yorumlari okunmali. Farkli sitelerde ki fiyatlara bakilmali. Malum indirim adi altinda bindirim yapanlardan uzak durmali.
E Elina_089 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 1.751 Çözümler 4 11 Kasım 2019 #4 Soğutma sistemini araştırın. Laptoplarda insanların yaşadığı en büyük sıkıntıdır. Ayrıca aynı bütçede daha iyi ekran kartına sahip SSD siz bir laptop bulursanız bu seçeneği de gözden geçirin. Artı 0 Eksi
Soğutma sistemini araştırın. Laptoplarda insanların yaşadığı en büyük sıkıntıdır. Ayrıca aynı bütçede daha iyi ekran kartına sahip SSD siz bir laptop bulursanız bu seçeneği de gözden geçirin.